Meisje van zestien opgegeten met portie aardappelen.Rusland: Twee jonge mannen hebben een zestien jarig meisje opgegeten met een portie aardappelen. De zaak van de twee Russen die voor kannibalisme en moord moeten terecht staan, is uitgesteld omdat een jurylid doodziek werd toen ze de foto's van het lijk zag.

De twee mannen hebben een meisje van zestien in stukken gesneden en haar dan opgegeten met een portie aardappelen. Maxim Golovatskikh en Yury Mozhnov vermoorden Karina Barduchian. Het slachtoffer was verliefd op Maxim G en bleef na een gothicfeestje slapen.

Een ander meisje en vriendin van het slachtoffer, Ekaterina Zinovyeva, getuigde dat Maxim samen met Karina naar de badkamer ging en dat ze zelf ging slapen. Toen ze opspattend water en lawaai hoorde was ze niet meteen ongerust, maar toen ze wat later toch een kijkje ging nemen kwam Yury uit de badkamer en zei haar terug te gaan slapen. Volgens Ekaterina hadden Maxim en Yuri eerder tegen haar al lachend gezegd dat ze Karina gingen vermoorden, maar ze geloofde niet dat ze het ook echt zouden doen.

Maxim en Yuri verdronken het slachtoffer in bad en sneden haar in stukken. Toen Ekaterina de volgende dag terug van haar werk kwam serveerden de twee mannen haar een portie vlees met aardappelen. Ekaterina at het op niet beseffende dat ze een stuk van haar vriendin verorberd had.

De moordenaars staken de resterende lichaamsdelen van Karina in vuilniszakken. Sommige lichaamsdelen aten ze nog zelf op. De rest gooiden ze bij het vuilnis. "Ze kookten een deel van haar lichaam en serveerden het met aardappelen. Tijdens de ondervraging zeiden ze dat ze gewoon honger hadden", aldus aanklager Andrei Lavrenko. De Russische politie bevestigde de woorden van de aanklager. "Ze bekenden onmiddellijk en zeiden dat ze gewoon honger en dorst hadden."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 April, 2010 en 4571 keer gelezen.Reageer op dit bericht: