Britse Lesbische verzorgster vrijgesproken van wreedheden.Engeland: Een lesbische verzorgster die werd verdacht van allerlei wreedheden die ze zou gedaan hebben ten opzichte van de kleintjes waar ze voor zorgde, is vrijgesproken van alle aanklachten.

Laura Pettitt (foto), de 27jarige verzorgster, verdenkt collega’s van het uitten van deze beschuldigingen, omwille van haar seksuele geaardheid. Dat zou betekenen dat dit een ernstig geval van homofobie is.

Volgens de aanklacht zou ze de baby’s geslagen hebben en door elkaar geschud. Ze werkt al 7 jaar in de kindercrèche Little Stars in Bromley, Kent.

Ook zou ze kinderen op een racistische manier behandeld hebben en een jongetje zou zijn eigen braaksel hebben moeten opeten. Een prematuurtje zou ze dooreen geschud hebben.

Pettitt ontkende alles. Dit alles zou gebeurd zijn tussen januari 2006 en November 2008. Ze werd gearresteerd in januari 2009. Ze verklaarde tegen de politie dat collega’s van haar hadden ontdekt dat ze lesbisch en dat ze dat afkeurden.

De jury heeft haar niet schuldig bevonden aan de tien aanklachten van wreedheden.

Pettitt zegt: “Deze hele rechtszaak was belachelijk, omdat twee meisjes deze dingen gewoon uit hun duim hebben gezogen. Ik ben nieuwsgierig of dit nu gewoon was omdat ze wisten dat ik lesbisch ben.”

De twee meisjes beweren dat ze alles gezien hadden en dat ze werden geïntimideerd door Pettitt in de hoop dat ze geen klacht zouden indienen. De meisjes zouden gewoon een sinistere manier hebben om alledaagse gebeurtenissen te interpreteren. Simon Taylor van de verdediging verklaart dat Pettitt ook een slachtoffer is van een lastercampagne en leugens.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 April, 2010 en 2223 keer gelezen.Reageer op dit bericht: