Zanger Ricky Martin is nu echt homo.Is hij homo of is hij het niet? Zanger Ricky Martin (foto) kwam eerst in het nieuws omwille van zijn solo vaderschap, daarna kwam hij in het nieuws toen hij opkwam voor homo's uit Puerto Rico. Vorig jaar kwam hij half uit de kast toen hij in een tijdschrift zou hebben verklaard homo te zijn wat hij enkele dagen later officieel ontkende. Maar vandaag is hij er na jaren dan toch klaar voor en komt hij 'eindelijk' zelf uit de kast.

Op zijn website liet de Puerto Ricaanse zanger officieel weten dat hij homo is. “Ik ben fier aan te kondigen dat ik een gelukkig homoseksueel man ben”. Naar eigen zeggen was de onthulling het resultaat van een maandenlange worsteling.

Volgens Martin is zijn coming out een solide stap naar innerlijke rust en een belangrijk deel van zijn evolutie”. De onthulling is voor de 38-jarige zanger ook belangrijk in de opvoeding van zijn tweeling, twee jongetjes die in 2008 werden gebaard door een draagmoeder en die hij sindsdien zelfstandig opvoed.

Martin is vooral bekend van zijn hitjes “Livin’ la vida loca” en “La copa de la vida”, in 1998 de officiële hymne van het wereldkampioenschap voetbal. Hij begon zijn zangcarrière bij de boysband Menudo en brak in de jaren ’90 door als solo-artiest in de Spaanstalige landen. In 1999 bracht hij zijn eerste Engelstalige album uit, genaamd naar zichzelf “Ricky Martin”.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 March, 2010 en 5008 keer gelezen.Reageer op dit bericht: