Zanger Gordon weldra geen homo meer.Zanger Gordon liet zopas weten dat hij eigenlijk niet op homo's valt en dat hij overweegt een relatie aan te gaan met een vrouw. Recent stelde hij nog zijn nieuwste vriendje voor, en ondanks al jaren 'voor de mannen' te zijn en naar eigen zeggen een moeilijke coming out had is hij nu misschien toch hetero

"Ik vind vrouwen sowieso liever, zorgzamer en begripvoller," zei de zanger presentator in het AD. "Die keiharde homowereld, daar moet ik niks van hebben." Toch heeft Gordon momenteel een relatie met de 24-jarige Raoul.

"Ik ben blij, het gaat een halfjaar goed, maar ik weet niet of ik verliefd ben. "Het gevoel is wel super." Over zijn liefdesstrubbelingen schreef de 41-jarige een boek, 'Alles Over de Liefde, Gids voor het Gebroken Hart', dat op 9 april verschijnt.

Ondanks alle wijsheden blijft Gordon twijfelen. "Misschien had ik het toch eerder met een vrouw moeten proberen. Had ik nu kinderen gehad en dat zou een stuk stabiliteit met zich mee hebben gebracht." Dat hij ooit als gelukkige huisvader eindigt, sluit de zanger niet uit. "Misschien ga ik dat nog wel proberen."

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon heeft een nieuwe toyboy.
Gebedsactie tegen zanger Gordon.
Zanger Gordon gaat op zoek naar God.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 March, 2010 en 12179 keer gelezen.Reageer op dit bericht: