Mogelijk weldra tweede homokoppel in Mijn Restaurant.Een tijdje geleden werden Inge en Catherine uit het vtm-programma 'Mijn Restaurant' gezet en daarom is de zender al een tijdje naarstig op zoek naar hun opvolgers. Een homo-koppel uit Aalst wordt getipt als topfavoriet om de plaats van Inge en Catherine in te nemen.

VTM wil zelf niets vertellen over de kandidaten of wanneer de beslissing valt. De zender willen enkel bevestigen dat “het programma inderdaad met vijf duo's zal worden verder gezet”.

Enkele honderden kandidaten gaven zich op om de plaats in te nemen van Inge en Catherine. Maar velen vielen al meteen af door de strenge criteria van de jury om een mislukking zoals met Catherine en Inge, te vermijden. Wie geen pakken ervaring in restaurant en keuken heeft, valt meedogenloos af.

Op dit moment zouden er nog drie koppels overblijven. Twee heterokoppels en een homokoppel. Vooral het homokoppel maakt een goede kans om geselecteerd te worden.

Davy en Michiel zijn al tien jaar samen en twee jaar getrouwd. Davy is al jaren een kok en werkt momenteel in de keuken van Allegro Ma Non Troppo. Michiel is maître in Dion. Indien de twee het halen worden ze het tweede homokoppel naast Ludovic en Jurgen die aan deze aflevering van 'Mijn Restaurant' deelnemen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 March, 2010 en 2659 keer gelezen.Reageer op dit bericht: