Amerikaans Leraar beschuldigd van homofobisch pesten van 9-jarige.New York, Amerika. Een 29jarige leraar Jared Alessandroni van de South Bronx Charter School werd beschuldigd van het pesten van een negenjarige jongen, door hem zogenaamd uit de kast te laten komen als homo, terwijl het jongetje tot nu toe enkel heteroseksueel blijkt te zijn.

Hij vertelde zijn studentje James Pastrana dat hij heel de klas zou zeggen dat hij homoseksueel is, tenzij James tegen het meisje waar hij verliefd op is zou zeggen dat hij homo is. James heeft gedaan wat de leraar hem zei te doen en schreef een briefje aan het meisje.

James beschrijft deze situatie als heel vernederend, want wat op het briefje stond verspreidde door de klas en iedereen van de klas begon hem homo te noemen.

De details staan verder in de documenten van de rechtszaak die deze week tegen de leraar werd ingediend. Er is nog een rechtszaak tegen de leraar omdat hij de arm van een 8jarige leerling heeft rondgedraaid omdat hij een hekel had aan de manier waarop deze jongen liep.

De leraar verliet de school en vertelt de krant dat er geen kwaad zat achter zijn daden, dat er een onderzoek was geweest en er geen bewijs was gevonden. Of de rechter er hetzelfde over denkt, zal deze rechtszaak uitwijzen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Amerikaans Leraar bedreigt homo student met de dood.
Amerikaans homostudent krijgt schadevergoeding door homofobe leerkrachten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 March, 2010 en 3412 keer gelezen.Reageer op dit bericht: