Elton John met dood bedreigd en ex pleegt zelfmoord.De uitspraak van Elton John dat Jezus best een homo had kunnen zijn heeft kwaad bloed gezet bij fanatieke christenen. Een streng gelovige Amerikaan heeft de zanger zelfs met de dood bedreigd.

Neil Horsley, een streng gelovig Amerikaans christen trok naar het appartement van de Britse zanger in Atlanta en zette zich voor diens deur met een bord 'Elton John moet sterven'. De man maakte bovendien een clip van zijn doodsbedreigingen aan het adres van de zanger en zette dat op YouTube. Horsley is ondertussen opgepakt, want de politie neemt zijn dreigementen zeer ernstig.

En recent onthulde John aan de Sunday Telegraph dat een ex-vriend van hem zelfmoord heeft gepleegd vanwege zijn homoseksuele geaardheid. De zanger had jaren geleden een relatie met de man, die zijn geaardheid niet kon aanvaarden omdat dit in strijd was met zijn geloof. John was erg onder de indruk van de zelfmoord. Het incident zette Elton ertoe aan om een theaterstuk in New York financieel te steunen. Het stuk 'Next Fall' gaat over twee homoseksuele mannen, een gelovige en een ongelovige.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 March, 2010 en 4206 keer gelezen.Reageer op dit bericht: