Miss Beverly Hills: "God wil homo's dood".Opnieuw heeft een Miss homofobe uitspraken gedaan. Vorig jaar zag een Miss de titel aan haar neus voorbij gaan omwille van gelijksoortige uitspraken. Vandaag gaat het om Lauren Ashley, foto, die in een interview liet weten dat God homo's dood wil.

Lauren Ashley, de huidige Miss Beverly Hills, die die ook nog in de running is voor de titel van Miss CaliforniŽ 2010, gaf haar ongezouten mening over homoseksualiteit. Iets wat haar nog zuur kan opbreken.

Ashley's boodschap ging als volgt: Ik voel dat God zelf de mensheid gemaakt heeft. Hij houdt van iedereen en heeft het beste voor met iedereen. Als hij zegt dat seks met iemand van hetzelfde geslacht je uiteindelijk zal doden, dan is dat een hard oordeel. Maar hij weet zoveel meer dan wij over het leven. Ze voegde er aan toe dat het gods wil is dat homo's de doodstraf krijgen, want 'zo staat het in de bijbel'.

Het stadsbestuur van Beverly Hills reageerde onmiddellijk door te zeggen dat Ashley zichzelf tot Miss Beverly Hills uitgeroepen heeft en dat de stad haar zeker niet sponsort. De burgemeester liet weten erg ontstemd te zijn over haar uitspraken.

De 23-jarige Ashley blijft wel in haar kansen geloven: Ik heb veel vrienden met een andere mening. Samen wisselen we die meningen uit. Er is geen haat tussen ons." Ondanks deze tegenslag voelt ze zich nog altijd "goed"

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 February, 2010 en 2643 keer gelezen.Reageer op dit bericht: