Nieuwe show van Paul de Leeuw heet de Madiwodovrijdagshow.Eerder kon je bij ons al lezen dat Paul de Leeuw per direct is gestopt met zijn programma 'Lieve Paul', en dit wegens een matig succes. Maar de fans moeten niet lang treuren want de geliefde Nederlander is weldra weer op tv, en hopelijk worden zijn kijkers hem dan niet moe, want de Leeuw zal weldra elke dag op het televisiescherm verschijnen.

De plannen van Paul de Leeuw voor een dagelijkse talkshow waren al eerder bekend. Maar nu is er ook een naam, de nieuwe show van Paul en Filemon Wesselink kreeg de titel: ' de Madiwodovrijdagshow'. Er is nog wel steeds geen groen licht gegeven voor de late night-show op Nederland 3, maar de Leeuw en Wesselink zijn inmiddels wel wat proefafleveringen aan het opnemen.

De Leeuw heeft naar eigen zeggen lange tijd nagedacht over de programmanaam. "We hebben veel titels gehad: Het Duo Oud & Fout, de Paul & Filemon Show, de Nieuwsnutten". Maar het werd dus de 'Madiwodovrijdagshow' Paul is alvast tevreden over de eerste proefopnames van de nieuwe talkshow. Op Twitter kreeg hij van een studiogast wel de kritiek dat Filemon misschien wat meer op de voorgrond moet treden. "Ja! Heb je gelijk in. Gaan we aan het werken", antwoordde De Leeuw.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw stopt per direct.

Bron: ad.nl

Dit bericht is gepost op 23 February, 2010 en 2261 keer gelezen.Reageer op dit bericht: