Homofobe Nederlandse pastoor weigerde hele kerk.Nederland: Pastoor Luc Buyens van de Noord-Brabantse rooms-katholieke kerk uit Reusel heeft afgelopen zondag zijn hele kerk de communie geweigerd. Dit deed hij omdat er tal van homo's en lesbiennes massaal naar zijn kerk waren gekomen om te protesteren tegen het feit dat de geestelijke vorige week de communie weigerde aan een homo carnavalsprins.

En omdat holebi's nu eenmaal zondaars zijn in de ogen van de rooms-katholieke kerk kregen de kerkgangers deze zondag als straf geen communie. Verschillende homo en holebi organisaties zullen de komende zondagen telkens terug keren naar de kerk om samen met een aantal parochianen Ún samen met de vele homo's en lesbiennes die uit alle hoeken van Nederland zullen toestromen, met roze driehoekken opgespeld in de kerkbanken te gaan zitten.

Uit verschillende bronnen blijkt dat tal van parochianen zich inmiddels uit de katholieke kerk hebben laten uitschrijven omdat de pastoor zo homofobisch is. Pastoor Buyens liet op het einde van de mis weten dat hij bij zijn standpunt blijft.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 February, 2010 en 3211 keer gelezen.Reageer op dit bericht: