Let op: Tien signalen dat je man homo is.Het laatste nieuws bracht een lijstje met vooroordelen die waar zijn en die niet waar zijn over homo's. We merken dus op dat de meeste stellingen cliché zijn maar sommige zijn toch écht wel waar, aan u om uit te maken welke...(red).

Heeft je man homofiele trekjes? Terwijl de meesten ongetwijfeld 'nee' schudden, is het voor sommigen een verschrikkelijk dilemma. Riskeer je het hem te vragen of verzwijg je jouw twijfels? Een eerlijke confrontatie lijkt de ideale oplossing, maar deze tien tekens kunnen erop wijzen dat je het misschien bij het rechte eind hebt.

1.
Zijn badkamerrituelen klinken stereotiep, maar zijn een hint. Kijk hoe nauwgezet hij zijn scheer- en verzorgingsrituelen uitvoert. Aanschouw het aantal producten dat hij heeft. Uiteraard mag en moet een man zich soigneren, maar als hij meer dan twee uren per dag nodig heeft om zich klaar te maken, kan er een belletje rinkelen. Staan er meer beautyproducten van hem in de kast of beschikt hij over even veel of meer schoenen?

2.
Homofiele mannen verafgoden vaak diva's en celebs met een opermerkelijke lifestyle. Welke van hen houdt niet van Cher, Whitney Houston, Queen of Elton John?

3.
Het lijkt even stereotiep, maar homo's kijken graag naar 'vrouwelijke' tv-programma's. Ook make-over of beautyprogramma's, woon- en andere lifestyleshows dragen zijn voorkeur weg.

4.
Naar wie kijkt hij als je uitgaat? Dwalen zijn blikken naar andere mannen, focused hij naar knappe heren of kijkt hij helemaal niet? Of je het nu wil of niet, elke mannelijke blik dwaalt onbewust af naar andere vrouwen. Maakt hij oogcontact met andere mannen, is hij allicht meer geïnteresseerd in hen.

5.
Homofiele heren voelen zich vaak ongemakkelijk in publieke toiletten. Ze houden zich op of gebruiken eerder het toilet dan de urinoirs. Weigert hij om elders te gaan of wil hij liever naar huis, kan dit duiden op zijn seksuele remmingen.

6.
Hetero's hebben het soms moeilijk om homo's te begrijpen. Dat wil niet zeggen dat ze homofoob zijn, maar ze snappen hen gewoon niet. Komt hij als het ware sterk op voor de homorechten of gebruikt hij uitspraken van andere homofiele voorvechters, kan hij zijn eigen geaardheid proberen te rechtvaardigen.

7.
Als het op gaming aankomt, kiezen homo's eerder voor een vrouwelijk karakter of de knapperd in het spel, dat is psychologisch bewezen. Hetero's daarentegen kiezen voor een verscheidenheid aan mannen.

8.
Luister naar zijn complimenten dat hij je geeft. Zegt hij hoe je er op je best uitziet of dat je jasje mooi staat bij die skinny jeans? Heeft hij een zegje over je nagellak of juwelen? Onthou dat homo's ware fashionkenners zijn.

9.
Zit zijn MySpace vol met onbekende mannen? Heeft hij een geheim online profiel? Sociale netwerksites zijn vaak de ideale plaats om zichzelf te kunnen zijn. De hint wordt nog duidelijker als je ook vrienden ontdekt die sexy foto's toezenden.

10.
Een klassieke reactie om zijn geaardheid te verzwijgen: hij haat homo's. Een overduidelijke afwijzing tegenover homofiele mannen, is ook een manier om zijn eigen seksuele gevoelens te verdoezelen.

Praat erover
Denk je dat je liefste zijn geaardheid verzwijgt, is het tijd voor een babbel. Onthou dat hij zich zich zeer wantrouwig en verwarrend kan opstellen. Hoeveel pijn je ook voelt, er is een reden waarom je van hem houdt en zijn seksualiteit mag je niet gebruiken om hem te kwetsen. Hij heeft jou allicht ook willen sparen en hoopte misschien dat jij zijn geaardheid kon veranderen. Wees respectvol en kalm tijdens het gesprek, zo weet je vlug waar je aan toe bent.


Volledige overname van hln.be

Dit bericht is gepost op 17 February, 2010 en 17012 keer gelezen.Reageer op dit bericht: