Winnaar Mister Gay World verkiezing 2010 is...De winnaar van de Mister Gay World verkiezing 2010 werd gewonnen door de 26-jarige Zuid-Afrikaanse Charl Van den Berg (foto). De verkiezing ging door in de Noorse hoofdstad Oslo.

De Zuid-Afrikaanse winnaar van de competitie exploiteert een restaurant in Kaapstad. De organisatie verwacht van de winnaar dat hij een spreekbuis is voor de homogemeenschap en dat hij zich uitspreekt voor gelijkheid van homo's en lesbiennes.

Voor ons land deed de 25-jarige Cťdric Fievet uit Brussel mee, het is op heden niet bekend op welke plaats hij eindigde. Nederland stuurde voor het eerst geen kandidaat en dit door een gebrek aan financiŽle middelen.

Op de tweede plaats eindigde de 24-jarige Byron Adu uit AustraliŽ, op de derde plaats de 23-jarige Rick Dean Twombley uit Hong Kong, op de vierde plaats de 26-jarige Xiadai Muyi uit China en op de vijfde plaats eindigde de 26-jarige Sergio Lara uit Spanje. Wil je de foto's van deze heren en de andere kandidaten (nog) eens bekijken?: Klik hier.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2010 en 6096 keer gelezen.Reageer op dit bericht: