Vengaboys gaan na tien jaar de homo toer op.Na tien jaar laten de Vengaboys weer van zich horen. Naar eigen zeggen komen ze weldra met het 'meest homoactige nummer' allertijden van de groep. Dit lieten de producers weten via het YouTubekanaal van de groep. De muziek die de groep maakt valt onder Dance, Eurodance en Eurohouse.

Producers Danski & Delmundo: "2010 is the year! Look out for the new hit! It's the most gay song we've ever made....," Tien jaar geleden kwam de laatste single uit van de Vengaboys: Forever as one. De groep scoorde eind jaren negentig grote hits met liedjes als 'Boom Boom Boom' en 'We’re Going to Ibiza'.

De groep wist in korte tijd ruim vijftien miljoen platen wereldwijd te verkopen, en in meer dan twintig landen haalden de platen van de Vengaboys de hitlijsten. Hun eerste singel: 'Parade de tettas kwam uit in de zomer van 1997. Hun laatste liedje dateerd van 2000 en heet: 'Forever as one' en was destijds bedoeld als afscheidssingel. Alhoewel de groep nooit formeel is opgeheven kwam er na 2000 geen album of singel meer uit.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 January, 2010 en 5571 keer gelezen.Reageer op dit bericht: