JAAROVERZICHT Showbizz nieuws + foto's.

Het is weer tijd voor het jaarlijkse nieuws overzicht.
Showbizz nieuws - 2009
Klik onderlijnde (link) om meer te lezen.
Gesorteerd per maand van oud naar nieuw (dus het laatse bericht v.h jaar staat helemaal onderaan).
Veel leesplezier.- Miss Lindsay Lohan. begon het jaar met een fikse ruzie met haar vriendin.- De Nederlandse heren en zangers Gerard Joling en Gordon. lieten weten dit jaar geen ruzie te zullen maken.- Volgens de homo broer van Madonna gebruikte Demi Moore. homo's als handtassen.- Een Amerikaans Filmmaker. liet weten dat hij heteroseksuelen kan veranderen in holebiseksuelen.- Een journalist kraakte de nieuwe film van Paul de Leeuw. af, die daarna toch erg succesvol bleek te zijn. Enkele dagen later won hij het Tv moment 2008 met Ita, dit nieuws brachten we inclusief met een filmpje.- De nieuwe film van komiek Sacha Baron Cohen. schoot bij katholieken in het verkeerde keelgat.- Italiaanse homo's. ergerden zich blauw aan de Italiaanse deelnemer van het Songfestival.- De Britse zanger Boy George. verdween achter de gevangenis muren.- Actrice Portia de Rossi. liet weten hoe haar leven veranderde na haar huwelijk met Ellen DeGeneres.- Een transseksueel Braziliaans model was deze maand een groot succes op de catwalk.- Acteur Jim Carrey. liet weten dat zijn droom uitkwam toen hij een andere man kuste.- Zangeres Lily Allen. deed het deze maand met een lesbische tweeling.- Acteur Sean Penn. ontving deze maand een prijs voor zijn (hoofd) rol in de film MILK.- En als laatste was er deze maand het bericht over André van Duin en de balletjes voor de Koningin. Plus filmpje.

- Begin van de maand ging de film van Paul de Leeuw in premiére en werd de rode loper vervangen door een roze loper. Later deze maand won hij de Gouden filmprijs- Een eigen nummer van de Nederlandse zanger Gordon won de voorselectie van het Songfestival. Plus filmpje.- De vader van Lindsay Lohan schreeuwde het uit in de pers, 'red mijn dochter v.h lesbisch zijn'. Later kwam Lohan zelf in het nieuws door een spetterende ruzie met vriendin Samanta.- De Amerikaanse comedienne Ellen DeGeneres en haar vrouw actrice Portia de Rossi lieten weten dat ze een veganistisch dieet volgen.- Miss Victoria Beckham liet dan weer weten zich meer homo te voelen dat vrouw.- De laatste van het duo de Christmas Twins Gary Christmas, overleed deze maand in Nederland.- Een Brazilaans model outte zijn ex-vriendje een beroemd lid van een boys band.- Volgens de Nederlandse cabaretier Marc Marie Huijbregts is de paus absoluut zeker homoseksueel.- De Nederlandse zanger Frans Bauer liet Paul de Leeuw in de steek.- Een politieman daagde de populaire uit de jaren zeventig afkomstige band The Village People voor de rechtbank.- De Nederlandse Toppers lagen onder vuur en namen wraak.- Vanuit de Britse gevangenis kwam het nieuws dat zanger Boy George aan het schrijven was geslagen voor Robbie Williams.- Volgens Madonna's ex Guy Ritchie, is de nieuwe Sherlock Holmes homo.- Deze maand won acteur Sean Penn een Oscar voor de film Milk. En in Azië kregen ze een gecensureerde versie van zijn toespraak te zien.- Zangeres Amy Winehouse ging de lesbische toer op en verpeste daarmee de vakantie van een lesbisch koppeltje.- Nederlands zanger Gerard Joling werd verkozen tot het domste bontje van 2008.- Deze maand stelde Linda de Mol haar homo-glossy voor aan de pers.

- Begin van de maand kwam er het nieuws over de Nederlandse Cabaretier Marc Marie Huijbregts die doet alsof hij een vrouw is voor zijn schoonfamilie.- De programma-makers van de Britse zender Chanel 4 kregen doodsbedreigingen door vertoning van de docu-film: A Jihad for Love.- Acteur Sean Penn riep op voor een Harvey Milk Dag.- De Nederlandse presentator Arie Boomsma werd door de E.O geschorst omdat hij poseerde voor een homo blad. Later kwam er steun vanuit onverwachte hoek inzake zijn poseren in het blad.- Een van de beroemde karakters uit de populaire Simpsons, namelijk Marge Simpson ging de lesbische toer op, plus filmpje.- Uit een gesprek met zanger Gerard Joling bleek dat hij een hardnekkige stalker had die veel te ver ging. Wat later kwam het nieuws dat hij zelf zijn telefoonnummer had gegeven.- Er gingen deze maand twee prijzen naar de in 2007 populaire overleden Jos Brink de eerste prijs is vanaf nu jaarlijks de tweede vanaf nu tweejaarlijks.- Wegens ruzie komt er geen tweede standbeeld voor de in 2004 overleden Albert Mol een sponser en een organisatiecomité kwamen niet overeen.- Opnieuw kwam zanger Pete Doherty in het nieuws door een homokus, plus filmpje.- Zanger Robbie Williams liet zich gaan in Little Britain.- De animatieserie Family Guy lag onder vuur wegens een homo-orgie.- Nederlands zanger Gordon liet deze maand weten erg boos te zijn op homo's. Later in deze maand werd hij bekogeld met bier tijdens een optreden, inclusief met filmpje. En nog wat ater kwam hij met zijn zelfmoord verhaal opnieuw in het nieuws.- De actrices van Desperate Housewives gingen de lesbische toer op.- De echtgenoot van zangeres LeAnn Rimes blijkt een homotje te zijn.- Een Britse Dejee werd deze maand berispt omwille van homofobe uitspraken over een homo zanger.- Acteur, zanger en musicalster Jason Donovan kwam in het nieuws als drag queen.- De Amerikaanse comédienne, actrice en presentatrice Ellen DeGeneres werd deze maand Moeder Natuur.- De nieuwe film van Sacha Baron Cohen blijkt vol seks te zitten.

- Voor het eerst kwam Paul de Leeuw in het nieuws omwille van een ruzietje met zijn echtgenoot. Later kwam paul in het nieuws met plannen rond holebi televisie.- De eerste lesbienne in de Britse serie Coronation Street blijkt een tiener te zijn.- De blonde Nederlandse zanger Gordon liet weten vanaf nu te gaan latten met zijn vriendje.- De in 2007 overleden Jos Brink keerde deze maand terug naar theater Carré.- Opnieuw nieuws over een eerste holebi in een televisie-soap, dit keer in Goede Tijden Slechte Tijden Nadien bleek dat de acteurs allemaal lieten weten dat ze geen homo willen spelen in de soap.- Zangeres Samantha Fox kondigde haar verloving aan, met haar vriendin.- Deze maand kwam EO presentator Arie Boomsma in het nieuws omdat hij poseerde voor Playboy.- Acteur Zac Efron liet weten verliefd te zijn op James Bond acteur Daniel Craig.- De film van Sacha Baron Cohen over de homoseksuele Brüno kreeg deze maand een minder strenge rating dan verwacht.- Omwille van haar homofobe houding kreeg Miss Californië 2009 geen Miss USA titel.- Linda de Mol stelde haar éénmalige editie van het homo magazine L'Homo voor maar Arie Boomsma mocht er niet bij zijn, Paul de Leeuw wél.- Arme Lindsay Lohan, ze zag het naar eigen zeggen niet aankomen dat Samantha haar zou verlaten.- Rock zanger Gavin Rossdale van de rockgroep Bush, had vijf jaar een relatie met een man.- De Britse Queen kreeg voor het eerst een lesbische hofdichter.- De film van een lesbische non naar een waargebeurd verhaal, ging deze maand in premiére in de Vlaamse bioscoopzalen.- Eind deze maand kwam het bericht dat de stalker van Gerard Joling een flinke straf heeft gekregen.- Actrice Kelly McGillis kwam eind deze maand uit de kast als lesbienne.

- Acteur Hugh Jackman zei dat homo's niet kunnen dansen en zei verder niet homo noch hetero of bi te zijn.- Begin deze maand kwam zangeres Pink eindelijk uit de kast als biseksueel.- Nederlands zanger Gerard Joling liet weten dat hij een vast vriendje wil.- De draagmoeder voor actrice Sarah Jessica Parker en echtgenoot Matthew Broderick is een lesbische rockster die al eerder draagmoeder was voor een homo koppel.- De Britse komiek Sacha Baron Cohen kwam in het ziekenhuis terecht toen hij zijn konthaar verbrande.- Nederlands zanger Gordon dreigde met een boycot van het Songfestival. Later ging die niet door vanwege de Russen.- Kameleon Boy George mocht vroegtijdig de gevangenis verlaten.- Actrice Jodie Foster gaat de stem van Maggie Simpson vertolken in de populaire animatie The Simpsons.- Deze maand zagen vier miljoen Nederlanders de Toppers sneuvelen.- De Nederlandse
holebi belangen organisatie het COC liet weten waarom je als holebi beter niet naar het Songfestival kijkt.- De eerste Jos Brink prijs ging naar Henk Krol.- Zangeres Stacy "Fergie" Ferguson van de groep The Black Eyed Peas kwam uit de kast als biseksueel.- De winnaar van het Songfestival de noor Alexander Rybak stond samen met de Nederlandse Toppers op het podium.- Eind deze maand kondigde actrice Cynthia Nixon bekend uit Sex and the City haar verloving aan met haar vriendin.- De homofilm Spring Fever kreeg een prijs op het filmfestival van Cannes voor het beste script.- Na veertig jaar mag men in Duitsland opnieuw lachen met Hitler en de film The Producers.- E.O Presentator Arie Boomsma liet eind deze maand weten een mannenlijf boek te gaan maken.- Frasier-ster David Hyde Pierce trouwde in alle stilte met zijn vriend.- De Britse tv-soap Eastenders kwam met een homo moslim waar tegen veel protest kwam.

- De Nederlandse zanger Gordon vertelde waarom hij zich enkel durft uit te kleden in het donker.- Q Music Dj Jeroen Kijk in de Vegte liet weten weldra te zullen gaan trouwen met zijn vriend.- Zangeres Katy Perry beledigde holebi's in een van haar liedjes.- De Britse komiek en acteur Sacha Baron Cohen moest zich deze maand voor de rechter verantwoorden inzake een mislukte grap. Later werd hij bijna neergeschoten door homo haters. En nog deze maand lieten Amerikaanse homo's weten bang te zijn van de film Brüno.- Na haar breuk met Samantha gaat Lindsay Lohan nu voor een sexy babe en heeft ze dus een nieuwe relatie.- Op een Amerikaanse school schoot een holebi les met Elton John in het verkeerde keelgat van enkele ouders.- Tv-Kok Gordon Ramsay kwam in het nieuws omdat hij een journaliste een lesbisch varken noemde.- Eerder kwam de dochter van zangeres Cher uit de kast als lesbienne, deze maand kwam Chastity Bono uit de kast als transgender.- Een 25-jarig lesbisch model won de tweede editie van Next Topmodel.- Zangeres Cher liet deze maand weten achter de sekse verandering van haar dochter te staan.- Acteur David Carradine zou zijn vermoord door transseksuele hoertjes.

- De Overleden King of Pop Michael Jackson was volgens insiders geen pedofiel maar homo. Later kwam er het bericht dat hij zich als vrouw verkleede als hij op date ging met mannen.- De Britse acteur Ian McKellen riep (verdoken) holebi's op om uit de kast te komen.- Er gaan geen kinderen komen binnen het huwelijk van Ellen en Portia DeGeneres en de Rossi blijven dus kinderloos.- De dochter van acteur Bruce Willis Rumer Willis liet deze maand weten dat ze een lesbienne gaat spelen.- De Amerikaanse Celebrityblogger Perez Hilton liet dan weer weten dat hij een eigen platenlabel gaat opstarten bij Warner Brothers.- En Miss Lindsay Lohan liet op haar beurt dan weer weten een film-productiemaatschappij te gaan oprichten.- Midden van deze maand kwam Duncan James van de boysband Blue, uit de kast als homo.- De film van Sacha Baron Cohen Brüno werd deze maand verboden in Oekraïne. En in eigen land kwamen Belgische ouders in opstand tgen de film. Sacha kwam opnieuw in het nieuws na te zijn bedreigd door Palestijnse terroristen.- Ster acteur Daniel Radcliffe alias Harry Potter liet weten dat het fijn is dat mensen hem homo noemen.- De Nederlandse zangers Geer en Goor hadden weer eens ruzie.- Toneelschrijver en dichter Oscar Wilde werd geprezen door het Vaticaan.- Volgens de openlijke homo en huidarts Arnold Klein is hij de vader van Michael Jacksons kinderen.- Een mannelijke clochard wilde homoseks met acteur Mickey Rourke.- Actrice Denise Richards ging deze maand opnieuw de lesbische toer op.- Zanger Darren Hayes hekelde de stereotypering van holebi's in de media.- Miss Jordan liet deze maand dan weer weten dol te zijn op wurgseks met mannen en vrouwen.- De Britse zanger Boy George was en is niet welkom bij de Hare Krishna.

- De Nederlandse zanger Gordon werd begin deze maand afgevoerd tijdens de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam. Wat later kwam het nieuws dat hij aan de Cocaïne zou zijn.- Eind oktober 2006 kwam acteur T.R Knight uit de kast als homo, nu vertelde hij over zijn verdwijning uit de top serie Grey's Anatomy.- De Belgisch-Franse Joan Jullian won de verkiezing van de Queen of Nation Miss World titel, ze heeft bovendien een eigen zaak in Steendorp.- Nederlands presentator Mike Starink was deze maand boos op een datingsite.- Harry Potter acteur Daniel Radcliffe steunde deze maand holebi-jongeren.- Zangeres Jordan kwam dan weer in het nieuws wegens het verpesten van een homohuwelijk.- Miss Lindsay Lohan zag deze maand het licht en wil vanaf nu alles mét slagroom.- Terug van weg geweest, zanger George Michael hij botste opnieuw op de politie, die er niet meer mee kunnen lachen.- Zangeres Lady GaGa kwam deze maand in het nieuws na een lugubere fotoshoot in een holebi magazine.- In april van dit jaar overleed actrice Bea Arthur haar naam werd deze maand verboden aan een Amerikaans holebi jongeren opvangcentrum.- Een ex-vriendje van Michael Jackson sprak voluit over zijn relatie met de King of Pop.- Na jaarlijkse gewoonte opnieuw verkozen Mister Gay Europe de winnaar een 26-jarige Spanjaard, inclusief met foto's.- De verloofde van tennislegende Martina Navratilova was een kandidate Miss Universe.- Zangeres en actrice Jessica Simpson liet deze maand weten dat haar hondje lesbisch is.- Eind deze maand werd Madonna uitgejouwd toen ze opkwam voor homo's en lesbiennes tijdens haar tournee door Oost-Europa.

- Zanger Gordon, kwam dit keer in het nieuws als Dokter Love, de blonde krullebol gaat liefdesadvies geven. Later kwam hij in het nieuws omdat hij de Toppers ging verlaten.- Entertainer Paul de Leeuw zette zich voor het eerst van zijn leven in voor het goede doel. Later kwam hij in het nieuws door een inbraak bij hem thuis. En nog deze maand met een écht lekker vet spel voor de gehele familie.- Er dook deze maand een bericht op over een ongecensureerde lesbi scéne met Angelina Jolie in de hoofdrol.- Zangeres Lady GaGa liet deze maand weten dat ze niets is zonder homo's.- Acteur George Clooney kreeg te maken met een strippende homo.- Miss Lindsay Lohan blijkt te automutuleren, ze werd betrapt door de Britse krant The Sun.- Sir Elton John en echtgenoot David F werden verliefd op de kleine Lev uit Oekraïne, een aidsweesje dat ze graag zouden adopteren. - De volgende dag kwam er het bericht dat Elton en David de kleine Lev niet mogen adopteren.- De Nederlandse presentator Arie Boomsma stapte over naar de KRO en komt daar met een holebi-programma.- Friends actrice Jennifer Aniston zong een liedje voor Ellen DeGeneres.- De Britse zanger Boy George liet weten dat hij voor alles rauw gaat.- De Britse acteur Sir Ian McKellen kreeg in Spanje een prijs voor zijn gehele carrière.- De Film Brüno werd deze maand verboden in Maleisië.

- Miss Lady GaGa liet weten boos te zijn op rapper 50Cent inzake holebi's.- In de adoptiezaak rond Elton John kwam het bericht dat hij wel mag adopteren van de vader van lev maar niet van de moeder van Lev.- De Britse Kevin McGee, ex-echtgenoot van Matt Lucas pleegde deze maand zelfmoord.- De Nederlandse Coachgoeroe & presentator Emile Ratelband liet in een interview weten dat homo's ziek zijn.- Deze maand overleed Boyzone zanger Stephen Gately onverwacht tijdens zijn vakantie op Mallorca. Wat later werd de échte doodsoorzaak na heel wat speculaties bekend gemaakt. En enkele dagen later werd hij door de overige Boyzone leden ten grave gedragen. Enkele dagen later kwam het nieuws dat er nog heel wat raadsels zijn inzake de dood van Gately. En eind van de maand liet de echtgenoot v Gately weten dat hij geen aanspraak wil maken op het fortuin van de overleden zanger.- Tijdens een concert van Mariah Carey ging er prompt een homohuwelijks aanzoek door + filmpje.- De homofobe Jamaicaans Reggae-zanger Buju Banton ging deze maand een gesprek aan met enkele holebi's.- Zanger John Mayer kwam opnieuw in het nieuws toen hij opnieuw een man kuste.- In een interview liet Elton John weten dat hij het betreurde dat hij pas op latere leeftijd voor het eerst homoseks had.- Zangeres Whitney Houston kwam deze maand uit de kast als bi-tje.- Er was ook het nieuws dat de dochter van zangeres Cher nu een flinke man is. Enkele dagen later kwam het bericht dat stoppen met alcohol een grote hulp was toen Chastity wilde veranderen in Chaz.

- Zanger Elton John werd deze maand opgenomen in het ziekenhuis.- De overige leden van boysband Boyzone brachten een cd uit ter ere van hun overleden makker, en leadzanger Stephen Gately. Later in deze maand kreeg hij postuum een prijs.- De Nederlandse Coachinggoeroe en presentator Emile Ratelband liet weten dat hij niet wist dat homofobie bestaat. Hij deze deze uitspraak naar aanleiding van zijn eigen homofobe uitspraken.- De vriendin van Chaz Bono vertelde dat ze er geen probleem van maakt dat Chistity, dochter van Cher, verder gaat met sekse veranderingen om een man te worden.- In de Homo Top 100 editie 2009 kwam de winnaar zeven keer voor.- Een écht lekker vet spel van Paul de Leeuw won deze maand een prijs. En deze maand kwam hij ook in het nieuws met zijn eigen gemaakte Sinterklaasboekje dat de titel draagt: Voor jullie tien anderen.- We brachten ook het nieuws over een kale Gerard Joling inclusief met foto van zijn blote kop. Later kwam hij opnieuw in het nieuws, dit keer door zijn samenwerking met Carlo Boszhard.- Actrice en Acteur Lindsay Lohan en Heath Ledger hadden volgens de moeder van Lohan vroeger een relatie.- Black Eyed Peas zangeres Stacy "Fergie" Ferguson liet deze maand weten dat ze niet meer biseksueel mag zijn.- Acteur Sacha Baron Cohen maakte met zijn typetje Bruno, Latoya Jackson belachelijk met een naakte man + filmpje.- Ex-EO Presentator Arie Boomsma kwam in het nieuws omdat hij een engel gaat worden en weldra met een nieuw homo programma komt.- Volgens Rosie O' Donnell werd ze ooit versierd door Angelina Jolie, ze zei neen, ze heeft er nog spijt van.- Ruim 15000 mensen reageerden boos op een homokus tijdens de uitreiking van de American Music Awards.- Eind deze maand overleed de eerste openlijke lesbische artieste in en van Nederland.- Een ode aan zanger Freddy Mercury was een heuse internethit, inclusief met filmpje.- De Nederlandse zangeres Patricia Paay liet weten een groot hart voor holebi's te hebben.- In de zaak van de overleden boyzone zanger Stephen Gately kwamen nog nieuwe feiten aan het licht die te maken hadden met seks.

- Het eerste nieuws van de maand was meteen droevig nieuws. In Nederland overleed zanger en cabaretier Ramses Shaffy hij werd 76 jaar.- De Amerikaanse actrice Meredith Baxter kwam eindelijk uit de kast.- Er was ook het nieuws dat zangers Gerard Joling en Gordon terug naar de Toppers gaan.- De Britse zanger George Michael vertelde dan weer dat hij nog steeds in is voor een potje anonieme seks.- Begin deze maand kwam zanger Bruce Springsteen op voor homo's en lesbiennes.- Frisdrank gigant Pepsi verslikte zich deze maand in een homofobe zanger.- Een Britse website koos de twee grootste
holebi-iconen van het jaar.- Het nieuwe programma van Paul de Leeuw scoort niet helemaal zoals het hoort. Enkele dagen later kwam het nieuws over een dagelijkse talkshow.- Zanger Gerard Joling werd deze maand gearresteerd + filmpje.- Sir Elton John liet weten dat hij nonkel gaat worden, en dat hij een dance plaat gaat uitbrengen.De Britse zanger Boy George greep dan weer naast pot van 225.000 euro dankzij justitie.Eind deze maand kwam het autopsie rapport inzake de dood van Stephen Gately die eerder onder verdachte omstandigheden overleed.En als laatste deze maand en dit jaar was er het nieuws over zanger Gordon die stopt met zijn homoradio.

Lees ook Jaaroverzicht Binnenlands nieuws + fotos: Klik hier.
EN
Lees ook Jaaroverzicht Buitenlands nieuws: Klik hier.

The End.

Dit bericht is gepost op 31 December, 2009 en 8112 keer gelezen.Reageer op dit bericht: