Dagelijkse talkshow met Paul de Leeuw.2009 was het laatste jaar van het populaire televisieprogramma Mooi! Weer de Leeuw. Paul de Leeuw zette een punt achter de succesvolle show, omdat hij toe was aan iets nieuws. En nu de kijkcijfers van het nieuwe programma: Lieve Paul, tegenvallen, denkt de presentator alweer na over een nieuwe uitdaging, hij wil een dagelijkse talkshow op de late avond.

Dat liet de Leeuw maandag zelf weten in het programma 5 jaar later van en met Jeroen Pauw. In tegenstelling tot zijn eerdere programma's, wil Paul in de talkshow langere geprekken voeren met de gasten. Daarbij heeft hij wel een eis, hij wil dat de show tussen 22.00 uur of 22.30 uur op Nederland 3 wordt uitgezonden.

"Op primetime moet je rekening houden met kinderen en ouders die kijken. Dan heb je te maken met een enorm 'moet dat nou'-gevoel," aldus de Leeuw.

Voordat Paul zijn nieuwe tv-programma verder kan gaan uitwerken, keert hij nog één keer terug met Mooi! Weer de Leeuw. In de gelegenheidsshow Mooi! Weer een jaar! op Oudejaarsavond vervult de komiek de allerlaatste wensen van 2009.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lieve Paul is het nog niet helemaal...
Paul de Leeuw schrijft Sinterklaas boekje.
Lekker écht vet spel van Paul de Leeuw wint prijs.


Bron: televizier.nl

Dit bericht is gepost op 29 December, 2009 en 4529 keer gelezen.Reageer op dit bericht: