Lins uit Mijn Restaurant terug samen met radiopresentatrice Evi Geysels.Verrassend nieuws: Lins uit Mijn Restaurant en radiopresentatrice Evi Geysels zijn terug samen (foto). Afgelopen herfst gingen Lins, 31 en Evi, 29 na net geen negen jaar uitelkaar. Maar vandaag zijn ze terug een koppel.

Het begon allemaal ten tijde van het vtm-programma 'Mijn Restaurant', toen was Lins nog gehuwd met David. Omdat ze al een tijdje wist meer gevoelens te hebben voor vrouwen dan voor mannen koos ze uiteindelijk voor Evi. Enkele maanden geleden kondigden de twee nog hun huwlijk aan, maar toen kwam het nieuws dat Lins en Evi uitelkaar waren. Lins viel op radiopresentatrice Caren Meynen en was met haar een relatie begonnen.

Maar nu hebben Lins en Evi hun liefde een nieuwe kans gegeven. "Op een keer spraken Lins en ik af om nog wat praktische dingen te regelen. Al pratend kwamen er allerlei gevoelens opnieuw naar boven. Lins zag in dat zij een fout had begaan en wij zijn onze relatie herbegonen," aldus Evi.

Het koppel vertelt verder dat ze 'echt' niet zonder elkaar kunnen. Evi had het naar eigen wel een tijdje moeilijk met het feit dat Lins was vreemd gegaan. Ze probeerd nu het verleden te laten rusten en met een schone lei verder te gaan. Het koppel was maar enkele weken uitelkaar maar dat was volgens hen nodig om te beseffen dat ze bij elkaar horen. De trouwplannen zijn even opgeborgen het opnieuw gelukkige stelletje kijkt de kat nog even uit de boom.

Eerder kon je bij ons lezen:
Lins en Evi uit elkaar, lins valt op andere bekende Vlaamse.

Bron: Dag Allemaal en holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 December, 2009 en 7777 keer gelezen.Reageer op dit bericht: