Elton John wordt nonkel van Oekra´ense Lev, en gaat op de dance toer.Twee berichten over Sir Elton John. Enerzijds gaat de inmiddels 64-jarige zanger nonkel worden van een Oekra´ense jongen die hij eerder wilde adopteren (foto). Langst de andere kant verbaasd de zanger jong en oud met een nieuwe schijf dat een danceplaat wordt.

John gaat het muzikaal over een andere boeg gooien. Hij komt weldra met een danceplaat. Verschillende platenmaatschappijen zouden al vechten om het nieuwe materiaal van de zanger uit te brengen. Volgens Elton zelf is zijn danceplaat het meest opwindende dat hij in decennia zelf schreef. Voor het nieuwe album gaat hij in zee met de Australische producers P'Nau, die eerder al meewerkte aan het succesvolle Empire of the Sun.

Verder is de zanger vastbesloten een rol te gaan spelen in het leven van de Oekra´ense Lev. Het jongentje dat hij eerder samen met partner David Furnisch wilde adopteren. (de kleine Lev verblijft in een aids-weeshuis) Ze zullen nu nonkels gaan worden van de peuter. De Oekra´ense autoriteiten weigerden eerder de adoptie van de kleine Lev door John en Furnisch, omdat het land het homohuwelijk niet erkent, bovendien vonden ze de zanger ook nog te oud voor een adoptie.

Ondanks deze tegenvaller heeft John zijn adoptiedroom nog niet opgeborgen. Partner David Furnish liet weten dat ze op dit moment al gelukkig zijn dat ze een rol mogen spelen in het leven van Lev, ook al is dat maar een kleine rol. "We willen Lev en zijn broer blijven steunen en hen een echte Oekra´ense thuis geven. Het weeshuis is geen plek voor hen", stelde Furnish in een interview. "We zijn gekwetst dat we niet mogen adopteren. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. De Oekra´ense overheid moet de wet veranderen zodat met hiv besmette kinderen kunnen geadopteerd worden."

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John betreurt late seks.
Elton John mag vader worden van vader, niet van moeder van kleine Lev.
Elton John en vriend mogen geen ouders worden.

Bron: destandaard en het nieuwsblad.

Dit bericht is gepost op 17 December, 2009 en 2223 keer gelezen.Reageer op dit bericht: