ZiZo (holebi-zine) wordt 100 en feest, dubbeldik nummer nu uit.De honderste ZiZo ligt nu in de winkels, mÚt dubbelcover. Om de trouwe abonnees te bedanken, ontvangen zij een leuk cadeautje bij het jubileumnummer. ZiZo geeft bovendien heel wat eindejaarsgeschenken weg. Om kans te maken, moet je alleen even meedoen aan de wedstrijden. En vergeet niet te komen naar de ZiZo-winterfuif op 16 januari in de Gentse Vooruit. Als abonnee of Holebipasser is de fuif gratis.

ZiZo kort:

- Radio 1-stem Sven Pichal geeft zijn ongezouten mening over acht prangende holebikwesties.

- Volgens balletdanser Wim Vanlessen van het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen kan ballet 'erg macho' zijn.

- Joz Motmans geeft tekst en uitleg bij zijn onderzoek 'Leven als transgender in BelgiŰ'.

- L-wordactrice Alexandra Hedison sprak met Zizo over haar andere passie: fotografie.

- In het dagboek van Dieter lees je de openhartige getuigenis van een jonge homo die vreest positief te zijn na een risicocontact.

- Omdat Bozar het werk van Frida Kahlo exposeert, doet ZiZo een boekje open over het turbulente leven van deze biseksuele kunstenares.

- Vaya Con Dios-frontvrouw Dani Klein is een nieuwe plaat rijker en enkele illusies armer.

Win deze maand meer dan 100 kerstcadeaus met ZiZo: Omdat je favoriete blad in deze donkere maanden kerst viert Ún omwille van het heuglijke feit dat het honderdste nummer van ZiZo is verschenen, gooien we met cadeautjes! We gingen uitgebreid winkelen en kwamen terug met een hoop leuke dingen voor onder je kerstboom. Wat kan je zoal winnen:

- dvd Transamerica
- dvd Breakfast with Scott
- dvd Affinity
- boek Jongensdroom
- boek Mannenliefde
- boek Landen
- boek Tjongejonge
- boek Alleen met jou
- Lesbisch Stripverhaal Een Pot Nat
- Homo Stripverhaal Vieze Prentjes
- Cadeaubon t.w.v 10 Euro
- 3 x 2 Tickets Expo Khalo
En nog veel meer.....

- Verder ook nieuws en nieuwtjes uit binnen- en buitenland, opinies, een erotisch verhaal ('Nylon en nieuw papier'), tal van boek-, cd- en dvd-besprekingen Ún tips voor kerstcadeautjes, strips en nog veel meer...

ZoZi kort (gratis bijlage):

- ZoZi, gedacht: leeftijdsgrenzen Hanteert jouw groep een leeftijdsgrens en waarom is dat wel of geen uitstekende zaak?

- WJNH en Active Company zetten hun standpunten kracht bij. Mijn dorp, mijn wereld.

- Over de situatie van allochtone holebi's en holebi-asielzoekers ontwikkelden Merhaba, AlliÓge en ăavaria nieuw materiaal.

- ZoZi sprak met twee mensen die eraan meewerkten. De Leatherpride wordt voor het eerst georganiseerd in Antwerpen. Wat mogen we verwachten?

- Verder: een selectie van activiteiten in binnen- en buitenland, de fuifkalender, de vaste en de winteractiviteiten, de groepengids en de zoekertjespagina's. Haal snel het honderdste nummer van ZiZo in huis, het extra dikke jubileumnummer met dubbelcover!

Vind een verkooppunt in je buurt: Klik hier.

ZiZo ligt te koop in de betere dagbladhandel, grote supermarkten (Delhaize - Carrefour) en bij enkele extra holebi-verkooppunten voor slechts 3,95 euro. Sinds maart 2008 ligt ZiZo ook in elke bibliotheek in Vlaanderen en Brussel.


Bron: cavaria en zizo.

Dit bericht is gepost op 11 December, 2009 en 3362 keer gelezen.Reageer op dit bericht: