Boze reacties op homokus van Amerikaanse Idols ster.Het optreden van de Amerikaanse Idols-ster Adam Lambert is in het verkeerde keelgat geschoten bij tal van conservatieve landgenoten. Ruim 15.000 kijkers reageerden boos omwille van een homokus.

Tijdens de uitreiking van de American Music Awards gaf Lambert een kus op de mond van een van de zangers in zijn achtergrond koor toen hij zijn debuutsingel For Your Entertainment zong. Wat de kijkers wegens censuur niet zagen was een moment waarbij Lambert het gezicht van een van de dansers tegen zijn kruis drukte.

Lambrechts kreeg ook de Parents Television Council, die strijdt voor bewaking van zeden en normen op tv tegen zich. De klachten gingen enkel over de homokus, vermits de kijkers het gecensureerde deel niet zagen. De producers van de show weigerden te reageren op de vele klachten.

De Idols-ster zei: "Veel van wat ik doe is freestyle", verklaarde de 27-jarige zanger. "Dit is hoe ik optreed. Het gebeurde door de connectie die ik voelde met de danser." Over de homokus zei hij: "dat het in het moment gebeurde, en als mensen daar boos om worden dat een vorm van discriminatie is. De 27-jarige Adam Lambrecht is openlijk homo.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger John Mayer kust opnieuw een man.
Pete Doherty opnieuw in het nieuws met homokus + filmpje.
De droom van Jim Carrey kwam uit toen hij Ewan McGregor kuste.

Bron: nieuws.nl

Dit bericht is gepost op 24 November, 2009 en 1831 keer gelezen.Reageer op dit bericht: