Lesbienne Week van start in aanloop naar de L-Day.
Vandaag werd het startschot gegeven voor de jaarlijkse L-Week (lesbienne week) die vooraf gaat aan de jaarlijkse L-Day (lesbienne dag). Naar analogie met de roze week in aanloop van de BLGP (Belgian Lesbian Gay Pride).

Over het hele land gaan deze week tal van activiteiten door voor lesbische en biseksuele meisjes en vrouwen, georganiseerd door lokale lesbienne of gemengde holebi (homo, lesbisch, biseksueel) groepen. Het programma van de L-Week kan je terug vinden op de website.

De L-Dag gaat door op 21 november in Gentse Vooruit. De L-day is een dag van en voor lesbische en biseksuele vrouwen. Maar uiteraard is er op deze dag ruimte voor iedereen: man, vrouw of geen van beide, met of zonder gekleurde wimpers, oud of jong, geel, groen, zwart of rood, op wielen, benen of geen van de twee, hetero, holebi, transgender. Het thema dit jaar is: Les' is more!

Op de L-day is er plaats voor een divers programma: theater, ontmoeting, muziek van bij ons en van ver, adviesloket, verhalen, dansles, activiteiten geschikt voor kinderen, standen, fuif en nog heel wat meer. Het programma kan je vinden via de website.

Meer info via de website: Klik hier.


Bron: website L-day.

Dit bericht is gepost op 13 November, 2009 en 1934 keer gelezen.Reageer op dit bericht: