Hasseltse eroticabeurs zet overleden presentator op affiche.Hasselt: De komende eroticabeurs in de Hasseltse Grenslandhallen pakt uit met wel een heel opmerkelijke presentator. Namelijk eentje die recent overleden is. De organisatoren pakken op hun affiches en flyers nog steeds uit met Felice als presentator. En dat terwijl die enkele weken geleden overleden is en inmiddels al begraven.

Foutje? Nee, de reclamecampagne liep al toen Felice stierf, klinkt het. "We zijn er mee gestart rond Hasselt-kermis, en toen was hij nog springlevend," aldus organisator Nicole Martens. Inmiddels zijn er ruim 6000 affiches en 70.000 flyers verspreid met de naam van de overleden presentator erop. De affiches en flyers aanpassen was onmogelijk, maar de organisatoren zitten er naar eigen zeggen wel mee verveeld.

Dominiek Roosen, die vorig jaar al presenteerde, neemt ook dit jaar de honneurs waar. Hij begeleidt onder meer ‘The Chocolate fight’ waarbij u zelf in een chocoladebad gedompeld wordt en even met de meiden kan stoeien. Of dat als hommage aan Felice ‘1.000 seconden’ mag duren eer u klaar bent, is niet bekend, wel dat de Eroticabeurs start met een korte hulde aan de presentator die helaas alleen de affiche haalde.

Eerder kon je bij ons lezen:
Felice-hater kalkt borden en flitspaal roze met homofobe boodschap.
Begrafenis van Felice was triest en vrolijk.
Felice stelde zelf zijn intieme begrafenis samen.
Vlaanderen rouwt, Dré Steemans (Felice) overleden.
Holebi's rouwen om Dré Steemans (Felicé).
Felicé overleden, collega's nemen afscheid, het boek en zijn grote liefde.


Bron: gva.

Dit bericht is gepost op 07 November, 2009 en 3148 keer gelezen.Reageer op dit bericht: