Vriendin van Chaz Bono staat achter geslachtsoperatie.Chaz Bono (foto rechts) is erg blij dat zijn vriendin Jennifer Elia (foto links), met wie hij al vier jaar een relatie heeft, hem heeft gesteund tijdens het procens van zijn sekseverandering. De dochter van Cher, Chastity Bono, vervolledigd momenteel 'haar' geslachtsverandering en gaat al een tijdje door het leven als Chaz.

"De operaties stellen ons in staat fysiek te beleven wat we emotioneel altijd al hebben gehad: een heteroseksuele relatie", verklaart Bono in Entertainment Tonight. "Ze is schitterend geweest", aldus Bono (40). "Ik ben echt dankbaar dat ik dit proces heb kunnen doormaken met een partner aan mijn zijde". Elia was van het begin op de hoogte van Chastity's plannen om een man te worden. "Onze relatie heeft altijd het patroon van een hetero-relatie gehad, emotioneel en intellectueel. Nu kunnen we dat ook lichamelijk beleven, en kan ik als een man met haar naar bed gaan".

Bono was naar eigen zeggen nog een kind toen ze besefte dat ze in het verkeerde lichaam zat. "Nu pas heb ik het gevoel dat ik in mijn lichaam zit, en dat voelt prima. Jaren geleden kwam ze uit de kast als lesbienne, mama Cher was daar toen in eerste instantie niet zo blij mee, maar legde zich toch neer bij het geluk van haar dochter. En enkele jaren terug kwam dochter lief mama vertellen dat ze eigenlijk transgender is. In de zomer van dit jaar verklaarde mama Cher dat ze haar dochter hier in steunt. "Het enige wat nooit zal veranderen, is mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn kind", zei de pop diva toen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Stoppen met alcohol hielp dochter Cher man worden.
Dochter van Cher is nu een stevige man.
Zangeres Cher steunt sekseverandering dochter.
Dochter van Cher wordt weldra een man.

Bron: demorgen.

Dit bericht is gepost op 05 November, 2009 en 2999 keer gelezen.Reageer op dit bericht: