Eerste verkiezing voor meest geliefde holebimerk in BelgiŽ.Brandhome en ZiZo organiseren de eerste Pink Brand Of The Year verkiezing in BelgiŽ. Welk merk wordt het meest populaire merk van de holebicommunity en mag een jaar de titel: 'Pink Brand Of The Year 2009' dragen?

Vanaf 30 oktober kan er gestemd worden via www.pinkbrandoftheyear. De winnaar wordt op 14 december bekendgemaakt.

Brandhome en holebi-magazine ZiZo selecteerden twaalf productcategorieŽn met daarin telkens een reeks merken. Binnen die categorieŽn wordt het merk dat het meest aanspreekt gekozen. …ťn merk wordt uiteindelijk gekroond tot Pink Brand Of The Year 2009. Naast de titel, krijgt het winnende merk een door Brandhome ontworpen advertentie en mediaruimte in ZiZo-magazine.

Nicoline Spruijt van Brandhome: ĎDe holebi-community is een door marketeers onderbenut segment, terwijl dit vaak early adopters zijn die een grote invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van een merk. Ze zijn opinieleiders door hun verfijnde smaak en uitgesproken gevoel voor stijl en kwaliteit. Met deze award willen we Belgische marketeers stimuleren om kennis te maken met dit segment.í

Yvan Brys van «avaria (ZiZo): ĎBrandhome kwam met het idee voor de verkiezing. Het is leuk om op een originele manier reclame te maken voor onze media. Met de PINK BRAND OF THE YEAR-award willen we meer te weten te komen over de holebi als consument.í

Brandhome is een Antwerps communicatiebureau dat werkt volgens een unieke en effectieve methodiek om merken te bouwen, de Brandhome methodģ. Brandhome heeft als missie om merken van klanten sterker te laten groeien dan de markt. Het bureau stelt zich onder andere tot doel kennis over merken voortdurend te vergroten.

ZiZo is Vlaanderens grootste magazine voor homoís, lesbiennes, biís en transgenders en een product van «avaria (de voormalige Holebifederatie), de koepel van holebi- en transgendergroepen.

Eerder kon je bij ons lezen:
40 Belgische bedrijven deden mee, winnaars Rainbow Award bekend.
Homo advertentie werkt, Belgische meubelzaak trekt meer volk.
Lijst meest homovriendelijke bedrijven vrijgegeven.


Bron: Email aan holebi.info van «avaria.

Dit bericht is gepost op 30 October, 2009 en 1963 keer gelezen.Reageer op dit bericht: