De Homo Top 100 - 2009 komt er aan, stem mee...Het is weer tijd om mee te stemmen om te kijken wie de nummer 1 zal zijn in de Homo Top 100, 2009. En zoals elk jaar is er natuurlijk ook weer een heuse Top 100 Party in de Antwerpse Red & Blue. Voor alle holebi's en hetero's.

Vorig jaar voerde Liliane Saint-Pierre met haar eurovisiebijdrage 'Soldiers of love' de Homo Top 100 aan. Of dat ook dit jaar het geval zal zijn, hangt af van de bezoekers van de website homotop100.be. Daar is de stemming geopend voor de volgende editie, die plaats vindt op 10 november in de Red & Blue te Antwerpen.

De Homo Top 100 is aan zijn zesde editie toe. Traditiegetrouw prijken in de roze hitparade heel wat Eurovisie- en Eurosongartiesten. Wie hen een hart onder de riem wil steken, kan vanaf nu zijn stem uitbrengen. Je krijgt de keuze uit een shortlist van 600 nummers. Het is de bedoeling dat iedereen zijn tien favorieten aanvinkt. Andere mogelijkheid is om negen favorieten aan te vinken en één wildcard toe te kennen.

De Homo Top 100 vindt plaats op dinsdag 10 november in de Antwerpse discotheek Red & Blue. Kaarten gaan niet in de voorverkoop. Op tijd komen en aan de kassa 8 of 10 euro betalen is dus de boodschap.

Mee stemmen, meer info: Klik hier.

Eerder kon je bij ons lezen:
De ultieme homoplaten top tien + videoclips.
Homo Top 100 - 2008, en de winnaar is...

Bron: eurosong.be

Dit bericht is gepost op 22 October, 2009 en 2419 keer gelezen.Reageer op dit bericht: