Raadsels rond dood Stephen GatelyDe dood van Boyzone-zanger Stephen Gately begint zich met raadsels te omgeven. De Bulgaarse vriend blijkt te zijn ondergedoken en weigert nog te praten. Volgens het Britse blad The Sun had Andrew Cowles, de echtgenoot van Gately de Bulgaar niet uitgenodigd op de begrafenis.

Georgi Dochev, 25, vertelde recent nog dat hij geen seks heeft gehad met Gatley of Cowles. "Maar was is gebeurd, is gebeurd. Wij kennen de autopsieresultaten. Hij stierf een natuurlijke dood. Wij gingen gewoon uit. Maar ik kan echt niet vertellen waarom ik naar hun huis terug keerde. Ik denk niet dat dit een gewoon verhaal is," aldus Dochev.

Stephen Gately werd anderhalve week geleden door Dochev dood aangetroffen. Gately lag in een knielhouding tegen de bankleuning dood. Na acht uur stevig drinken zou hij zijn gestikt in zijn eigen braaksel, terwijl Cowles en Dochev hun roes uitsliepen. Maar afgelopen maandag doken er plots beelden van een beveiligingscamera op waarop was te zien dat de zanger nuchter was.

Op de bewakingsbeelden lijkt Gately bloednuchter. "Hij heeft maar één drankje gedronken en was absoluut niet dronken," vertelde een barman uit de nachtclub waar het trio was geweest. De beelden werden zaterdag rond half 1 s'nachts gemaakt. Enkele uren later werd de 33-jarige Gately dood aangetroffen.

Na de begrafenisplechtigheid zat iedereen te wachten op het testament van de zanger. En dat document was duidelijk, echtgenoot Andrew Cowles zal alles erven. Het zou daarbij gaan om een bedrag van ongeveer elf miljoen. Volgens bepaalde bronnen is de familie van Gately niet van plan het testament aan te vechten.

Eerder kon je bij ons lezen:
Boyzone leden droegen Stephen Gately ten grave.
Bulgaarse homo terecht, échte doodsoorzaak Stephen Gately gevonden.
Boyzone zanger Stephen Gately overleden.
Mogelijke doodsoorzaak Stephen Gatley gevonden.


Bron: gk.nl, gva, telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 20 October, 2009 en 2331 keer gelezen.Reageer op dit bericht: