Mannenliefde nu in de winkel en weldra op de boekenbeurs.Begin vorige maand kon je bij ons al lezen over het boek Mannenliefde met een voorproefje uit Humo. Inmiddels ligt het boek in de boekhandel en straks ligt het ook op de jaarlijkse Boekenbeurs te Antwerpen, die doorgaat van 31 okt tot 11 november.

Op zaterdag 31 oktober wordt Mannenliefde, tien liefdesverhalen voorgesteld op de Boekenbeurs in Antwerpen door auteur Jolien Janzing en fotografe Lieve Blancquaert. Er zal tevens een mystery guest uit het boek aanwezig zijn. Oranjezaal - Als Cupido schiet – 14u30 tot 15u15 uur. Daarna signeren Jolien en Lieve hun boek.

Mannenliefde, tien liefdesverhalen:
Tien bekende mannenparen uit de lage landen vertellen openhartig over hun relatie. Verliefdheid, passie, tederheid, seks, ruzie en hoe anders mannenliefde is dan de liefde tussen man en vrouw – geen onderwerp wordt geweerd. De mannen die aan bod komen: Peter Rehwinkel en Michel Zeegelaar, Wim De Vilder en Stefaan Fagot, Gerrit Komrij en Charles Hofman, Oscar van den Boogaard en Steven Van Watermeulen, Tom Lanoye en René Los, Henk Krol en Reon Nettenbreijers, Kurt Van Eeghem en Tom De Boeck, Kristof Rutsaert over Robert Long en Frank Sanders over Jos Brink. Het geheel krijgt een gouden randje met het historische liefdesverhaal van Louis Couperus en zijn Orlando.

Meer info over de Boekenbeurs: Klik hier.

Op zoek naar andere ho le bi boeken: Klik hier.

Eerder kon je bij ons lezen:
Boek over homo bv'ers en bn'ers + voorproefje uit Humo.


Bron: Email aan holebi.info van Jolien Janzing.

Dit bericht is gepost op 14 October, 2009 en 2989 keer gelezen.Reageer op dit bericht: