Mogelijke doodsoorzaak Stephen Gatley gevonden.Gisteren kon je bij ons lezen dat Boyzone zanger Stephen Gately plots, op 35-jarige leeftijd is overleden tijdens zijn vakantie. Vandaag blijkt de oorzaak: gestikt in zijn eigen braaksel.

Gatley was met zijn vriendje Andy Cowles op vakantie in Mallorca. De avond van zijn dood was hij flink gaan doorzakken. Volgens de Britse pers is hij na een drink ronde van ruim acht uur gestikt in zijn eigen braaksel. Getuigen zagen hoe Stephen, die slechts af en toe dronk, en Andy die cocktails en witte wijn dronken in de Black Cat, de grootste homobar van Palma het naar hun zin hadden.

Daarna zouden Gatley en Cowles nog samen met een Bulgaarse jongen naar diens appartement zijn getrokken, alwaar ze nog de nodige alcohol zouden hebben geconsumeerd. Rond halfzes ging Andy slapen maar Stephen wilde nog eventjes blijven.

De volgende middag vond Cowles, Gately gehurkt op de vloer aan, terwijl zijn gezicht recht op het kussen van de bank rustte. Mond-op-mondbeademing, slagen in het gezicht en de hulp van een buurman mochten niet meer baten. Volgens de politie is Gately dan ook gestikt in zijn eigen braaksel. "We geloven niet dat er kwaad opzet in het spel is, maar de getuigenis van de Bulgaarse jongen is cruciaal. De politie is nog op zoek naar hem.

Eerder kon je bij ons lezen:
Boyzone zanger Stephen Gately overleden.


Bron: gk.nl

Dit bericht is gepost op 12 October, 2009 en 3340 keer gelezen.Reageer op dit bericht: