Elton John mag vader worden van vader, niet van moeder.Begin september kon je bij ons lezen dat zanger Elton John samen met echtgenoot David Furnisch, de kleine Lev uit Oekra´ne wilde adopteren, maar enkele dagen later liet de regering van de voormalige Sovjet-staat aan de zanger weten dat hij Lev niet mag adopteren omdat hij niet gehuwd is, maar ook omdat hij te oud is. Case close? dat had je gedacht....

Want gistreren schreeuwde plots de moeder van Lev nog van de daken dat Elton haar kleintje nooit in handen zou krijgen. Maar vandaag laat de vader van zich horen, en hij spreekt andere taal. "Als hij genoeg geld op tafel legt om Lev Ún mij in Groot-BrittanniŰ te laten leven, mag hij voogd worden. In dat geval kan ik voor mijn zoon blijven zorgen. Ik zou daar graag eens over spreken met Elton zelf." Pikant detail: de man in kwestie heeft er acht jaar cel opzitten omdat hij een veertienjarig meisje gewurgd heeft, en hij heeft een drugs verslavings verleden.

De aan drank verslaafde Marina (25) verklaarde gisteren in The Sun: "Ik zal mijn zoontje nooit opgeven, tegen geen enkel bedrag." De chaotische moeder, die hiv-ge´nfecteerd is, heeft haar twee zoontjes allebei in opvangtehuizen gedaan. Toch geeft ze nu aan dat ze haar levensstijl wil veranderen en de opvoeding van haar zoontje eigenhandig op zich wil nemen. "Ik zal mezelf moeten veranderen, maar ik sta erop dat ik mijn kindjes terugkrijg."

De kleine Lev woont momenteel in een aids-weeshuis. Ouders Sergey en Marina, beide besmet met hiv, wonen intussen in een arme buurt van Oekra´ne. "Ik weet dat Elton een rijke vent is", aldus de voormalige drugsverslaafde. "Misschien kan hij ervoor zorgen dat Marina, ik en de jongens een flatje krijgen zodat we opnieuw een familie kunnen vormen. Als hij er nog een schoenwinkel bovenop doet, zou dat helemaal geweldig zijn," aldus de vader.

Ook de oma van de kleine Lev ziet zo'n regeling wel zitten. "Lev is zo lief dat hij meteen het hart van Elton veroverd heeft. Als die zanger ook goed zorgt voor de ouders, heb ik er geen probleem mee dat hij voogd wordt. Of mijn zoon een moordenaar is? Bijlange niet. Sergey was amper 19 toen het gebeurde. Hij ging met een knap meisje wandelen. Zij stond per ongeluk op zijn voet, hij greep haar bij de nek en gooide haar in een meer. Daarna liep hij weg en stierf ze."

Elton John en echtgenoot David Furnisch leerde de kleine Lev kennen toen hij een bezoekje bracht aan een Oekra´ens weeshuis. (foto) Maar volgens de wet kan de zanger niet adopteren omdat hij te oud is en de 'verkeerde' geaardheid heeft om in aanmerking te komen voor een adoptieprocedure. Het voogdijschap zou geen probleem vormen indien er een akkoord bereikt wordt tussen de ouders en John.

Eerder kon je bij ons lezen:
Elton John en vriend mogen geen ouders worden.
Elton John wil papa worden van kleine Lev.

Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 07 October, 2009 en 2489 keer gelezen.Reageer op dit bericht: