Gedupeerde waarschuwt lesbische boerin Conny.Recent kon je bij ons een interview lezen met de eerste lesbische deelneemster aan het vtm-programma 'Boer Zoekt Vrouw. Conny is de eerste vrouw die in het programma op zoek gaat naar een vrouw. Ondertussen is er wat heibel ontstaan. Dominique, één van de drie uitverkorenen van Conny is volgens een gedupeerde een oplichtster.

Volgens ex-collega Zarioh Lhadi is Dominique Van Moerzeke een oplichtster, ook haar ex-werkgever denkt er zo over. "Ik kom alleen naar buiten met mijn verhaal omdat ik de lesbische boerin Conny wil verwittigen”, zegt Zarioh Lhadi uit Antwerpen. “Ik zou het erg vinden mocht zij in haar ongeluk lopen door een foute partnerkeuze.”

Lhadi, een garagiste in hoofdberoep, werkte vorig jaar nog in bijberoep als verkoopster voor huishoudtoestellen. "Ook Dominique werkte daar als verkoopster. Vorig jaar in mei heeft ze mij opgelicht. Haar auto was stuk en ze vroeg mij hem te repareren. Ik had op voorhand een kostenraming gemaakt, waarmee ze akkoord ging. Maar de factuur van 1.600 euro heeft ze nooit betaald."

Toen rook Zarioh onraad. "Mijn wantrouwen bleek gegrond, toen onze gezamenlijke werkgever vertelde dat ze bij hem ook nog voor veel geld in het krijt stond en een gsm had gepikt. Hij beloofde me het bedrag dat ze mij nog verschuldigd was in schijven van haar commissie af te trekken. Helaas heeft hij haar kort daarop moeten ontslaan, omdat ze het te bont maakte, zodat ik niets kon recupereren. Ik weet niet of het nu nog het geval is, maar in die periode had Dominique een drankprobleem. Een klacht bij de politie diende Zarioh Lhadi nooit in. Dominique Van Moerzeke zelf was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.

Meer info & foto's Boer Zkt Vrouw: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Interview met eerste lesbienne uit Boer Zoekt Vrouw.
Vlaamse overheid wil geen lesbienne in Boer zkt Vrouw.


Bron: gva.be

Dit bericht is gepost op 23 September, 2009 en 4535 keer gelezen.Reageer op dit bericht: