Politie valt Antwerpse homo bar binnen.Antwerpen: Afgelopen zondagmorgen rond half zes viel de politie binnen in de Antwerpse homo-bar de Rubzz in de Geulincxstraat. Tijdens de inval waren er nog een zeventigtal klanten aanwezig, ze werden hardhandig aangepakt door de Antwerpse politie wanneer ze zich niet meteen konden identificeren.

"Mijn klanten werden behandeld als beesten en waarom omdat zij gay zijn en lol willen hebben" zei eigenaar Ray Garnier tegen de redactie van Gaylive. De Rubzz werd in het dossier omschreven als een vergiftigde plek en de politie moest zich beschermen zo dat ze niet besmet werden met hiv."

Bij de inval vielen een vijftiental agenten in uniform en burgerkledij de homo zaak binnen, en dit na klachten van de buren wegens geluidsoverlast. De politie vond een kleine hoeveelheid drugs in de zaak en twee mensen die illegaal in ons land verbleven werden opgepakt en het land uitgezet. Daarnaast onderzocht de politie ook nog de privé woning van Ray Garnier. Woordvoerder van de politie Sven Lombaert was zondagavond niet bereikbaar voor commentaar.


Bron: hetrozehuis.be

Dit bericht is gepost op 21 September, 2009 en 4369 keer gelezen.Reageer op dit bericht: