Inbraak bij Paul de Leeuw, en ongezoute mening over media via Twitter.Afgelopen donderdag werd de studio van Paul de Leeuw het doelwit van inbrekers. Volgens de presentator waren de dieven op zoek naar auto's. Want in de Leeuw nieuwe programma 'Lieve Paul' dat vorige zaterdag van start ging, zat een item over een Suziki Swift.

"Hebben we een item in Lieve Paul over de Suzuki Swift, is er gisteren voor het eerst ingebroken in de studio!", schrijft de presentator vrijdag op zijn Twitter-pagina. "Het blijft een tobberige auto." De Leeuw gaf al eerder aan dat hij een lans wil breken voor de auto die Karst T. gebruikte voor zijn aanslag op Koninginnedag. Volgens de presentator valt de schade mee. "De Swiftjes waren thuis." Wel zijn de inbrekers er met een computer en gouden plaat vandoor gegaan.

Een woordvoerder van En Vele Anderen (E.V.A.), De Leeuws productiemaatschappij, benadrukt dat niet alleen de studio op het bedrijventerrein is overvallen maar ook andere bedrijven. ''Wij gaan er dus van uit dat de actie niet specifiek tegen ons gericht was.''

Daarnaast is de Nederlandse presentator ook bekend om zijn straffe uitspraken. En in zijn programma's laat hij het dan ook niet na om sommige mensen eens flink op hun nummer te zetten. Op zijn eigen Twitter-pagina gaat hij nog een stapje verder. Na een rustig avondje televisie besloot hij om via Twitter zijn ongezouten mening te geven over wat hij allemaal had gezien.

Zo schreef hij als commentaar bij het programma 'Ouders hebben geen seks': "Moeder en zoon gaan op Ned3 seksspeeltjes samen bespreken. Moeder ziet eruit als een teveel gebruikte dildo!" Een uurtje eerder liet hij zich uit over de deelnemers aan het programma 'Boer Zoekt Vrouw'.

Presentatrice Yvon Jaspers vroeg aan een boer en zijn moeder of de geringe liefdesbrieven die de jongen kreeg als een appeltaart of een droog koekje werden ervaren. De Leeuws commentaar daarop luidde: "Boer Auke, pa en vooral ma hadden zichzelf al 8 weken in de spotlights zien staan, maar nu zit ma nog 14 jaar opgescheept met haar droge koekje. Auke stelt niet zoveel eisen aan een droomvrouw: als er maar een gat in zit en het niet tocht! Pa, ma en Auke zijn totaal 3 droge koekjes!"

Maar Paul de Leeuw zou zichzelf niet zijn als hij niet ook zijn eigen programma(s) onder de loep zou nemen. Zijn nieuwe show 'Lieve Paul' beschreef hij als 'hakken over de sloot-tv'. Al wijt hij de eerste naar eigen zeggen zwakke aflevering wel aan een griepje.

Eerder kon je bij ons lezen:
Paul de Leeuw zet zich voor het eerst in voor het goede doel.
Paul de Leeuw samen met Marc-Marie Huijbregts.
Film van Paul de Leeuw op dvd.


Bron: nu.nl en hln.be

Dit bericht is gepost op 18 September, 2009 en 2611 keer gelezen.Reageer op dit bericht: