Dag Allemaal heeft dood Yasmine deels op geweten.Ik roep alle BV's op niet meer met Dag Allemaal te praten zegt televisiepresentator Marcel Vanthilt in weekblad Knack.

Daarnaast is hij ook van mening dat het meest verkochte weekblad van het land niet vrijuit kan gaan inzake de zelfdoding van zangeres Yasmine.

"Ik vind dat politici niet in zee moeten gaan met Dag Allemaal . Tv-vedetten ook niet, trouwens. Man, dat blad is zo verschrikkelijk fout geworden. Ze schrijven erop los. Ik had onlangs een relletje met de rosse van K3 (Vanthilt en Stany Crets verklapten in de uitzending dat Karen Damen zwanger was). De week daarna: een uitgebreid artikel in Dag Allemaal. Stany mailde me: 'Heb je gelezen wat ze nu weer schrijven? Straks hebben wij ook nog ruzie met elkaar.' Terwijl dat nu net is wat ze willen. Vroeger heb ik nochtans altijd heel fijn samengewerkt met Dag Allemaal".

"Tot ze vier jaar geleden de paparazzi toer opgingen. De zelfmoord van Yasmine hebben zij voor een deel op hun geweten. Yasmine en Marianne hadden heel sereen aangekondigd dat ze uit elkaar gingen. De week daarna trekken ze alle registers open: De Grote Lesbobreuk! Dan weet je gewoon wat de gevolgen kunnen zijn. Zeker voor iemand die wat aanleg heeft voor depressie. Nee, ik spreek niet meer met dat blad. En ik roep alle BV's op om hetzelfde te doen".

Vanthilt deed zijn uitspraken tijdens de presentatie van zijn nieuwste boek, dat gaat over zijn politieke vader. Daarnaast is hij ook niet te spreken over de televisie van vandaag. "Televisie is nog nooit zo saai geweest als vandaag. Niemand durft nog in de tv-wereld, de belangen zijn te groot geworden. Daarom ook dat er alleen nog maar formats te zien zijn die in het buitenland succes hadden. Meer kan u lezen in de nieuwe Knack van deze week.Bron: knack.be

Dit bericht is gepost op 16 September, 2009 en 4193 keer gelezen.Reageer op dit bericht: