Zanger Gordon is geen Topper meer.Na heel wat gespeculeer in de media is het er nu toch van gekomen. Zanger Gordon stopt per direct met de Toppers. Dat maakte hij woensdag zelf bekend. "Ik heb er de kracht niet meer voor", zei de 41-jarige blonde zanger.

De laatste tijd waren er heel wat geruchten over een mogelijk gedwongen vertrek van Gordon uit de Toppers. Maar daarvan is volgens hem totaal geen sprake. "Dat ik nu toch besluit om te stoppen, heeft alles te maken met de negatieve spiraal waar de Toppers in terechtgekomen zijn." Eerder op de dag ontkende zijn manager nog dat Gordon opstapt.

"Na alle commotie van de afgelopen weken ben ik tot de slotsom gekomen dat ik de creatieve kracht niet meer heb voor de Toppers", schrijft Gordon, die eerder dit jaar al aangaf te twijfelen over zijn creatieve rol binnen het trio. "Ik was verantwoordelijk voor de uitbundige kleding, de spectaculaire entourage en was de aanjager van het feestgevoel."

De zanger en presentator zegt zich nu op andere dingen te gaan richten. Hij kijkt met een warm gevoel terug op zijn Topper-tijd. "Ik heb jarenlang met ongelooflijk veel plezier bij de Toppers gezongen met als hoogtepunt de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Moskou. Wie mijn plek ook inneemt, heel veel plezier en ik weet als geen ander, het is geweldig om een Topper te zijn!"

Extra info:
De Toppers waren eerst: Gordon, Gerard Joling en René Froger. In 2008 werd Joling vervangen door Jeroen van der Boom. Het begon destijds als een grap maar op korte tijd werd de groep enorm bekend en hadden ze veel succes. Het repertoire van de Toppers bestaat voornamelijk uit covers van klassiekers uit het binnen- en buitenland. Ze deden dit jaar mee aan het Songfestival maar dat werd een dikke flop. Wie Gordon zal gaan vervangen is nog niet duidelijk.

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon en zijn Toppers gaan door.
Songfestivalwinnaar met Toppers op het podium.
Vier miljoen Nederlanders zien Toppers sneuvelen.
Gerard Joling moet Toppers pakjes terug geven.


Bron: trouw.nl en extra info door holebi.info

Dit bericht is gepost op 10 September, 2009 en 2283 keer gelezen.Reageer op dit bericht: