Zanger Gordon helpt als Dokter Love.Hoewel het liefdesleven van zanger Gordon heel wat strubbelingen kent wordt de bekende Nederlander weldra Dr. Love in zijn nieuwe show: 'Glitter Glamour Gordon'. In het nieuwe tv-programma zal de blonde zanger mensen liefdesadviezen geven.

De inmiddels 41-jarige zanger ziet zichzelf als d aangewezen persoon om liefdesadvies te geven. En dit ondanks zijn eigen moeilijke liefdesleven. "Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ik een ander ga helpen met zijn of haar liefdesproblemen. Maar toch ben ik er de aangewezen persoon voor. Want omdat de liefde voor mijzelf soms onbegrijpelijk is, heb ik wel al veel meegemaakt, waar een ander wat kan aan hebben.

De televisieshow sluit aan bij de gedichtenbundel van de zanger, die de titel draagt: 'Gordon gedicht en geopend'. Eind dit jaar zou die in de boekenrekken moeten liggen. "Al mijn verdriet om relaties die overgingen en de mooie momenten die ik met de liefdes heb gedeeld, vat ik samen in een boekje met gedichten," aldus de zanger.

Nadat zijn relatie eerder dit jaar op de klippen liep, en na het teleurstellende optreden van de Toppers op het Eurovisie Songfestival van dit jaar, en daarbij ook nog de tegenvallende kijkcijfers van het programma 'Waar is Elvis'. Kreeg Gordon vorige week opnieuw een zware klap. Zijn moeder blijkt ongeneeslijk ziek. "Zij betekent alles voor me. De scan die uitwees dat ze niet meer gered kan worden kwam als een mokerslag."

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon aan de Cocane.
Gordon wg, Gerard Joling terug...
Nieuw koppel: zangers Jamai en Gordon.
Zanger Gordon kleedt zich alleen in donker uit.
Zanger Gordon gaat latten met vriendje.


Bron: trouw.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 September, 2009 en 3031 keer gelezen.Reageer op dit bericht: