Mike Starink boos op datingsite.Presentator Mike Starink (foto) is erg boos op de datingsite relatieplanet.nl. Daarop staat ongevraagd zijn foto op een promobanner van de site. Meest opvallende is dat homo Mike daarin op zoek is naar een vrouw!

Mike Starink: "Tot mijn stomme verbazing werd ik de afgelopen week een aantal keren, op mijn vakantieadres gebeld, met de vraag of het nog wel goed ging met mijn relatie, of dat deze misschien voorbij was. Nadat een vriendin mij erop wees dat ik met een foto in een reclamebanner van Relatieplanet.nl te zien was begreep ik waar deze vragen vandaan kwamen."

"Ik vond dit nog al vreemd omdat ik nooit ingeschreven ben geweest bij deze site voor singles. Er moet dus een Mike Starink-faker in datingland actief zijn. Toen ik weer terug in Nederland kwam heb ik gelijk contact opgenomen met Relatieplanet.nl, met de vraag of ze mijn foto van hun site wilden halen. In een reactie werd mij medegedeeld dat Relatieplanet.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor onrechtmatige foto's van haar leden."

"Ik moest zelf maar gaan spitten in hun databestand en op zoek gaan naar degene die mijn foto misbruikt, hierna het profielnummer doorgeven zodat Relatieplanet het profiel kan verwijderen. Dit lijkt mij de omgekeerde wereld. Relatieplanet verschuilt zich achter de 'kleine lettertjes' en de gebruikersvoorwaarden. Dus mocht je een foto van mij tegen komen op deze site, ik ben het niet!".

Starink werd in de jaren negentig bekend als presentator van het kinderprogramma de Disney Club die hij samen met Jochem van Gelder presenteerde. Later presenteerde hij o.a: Liefde op het eerste gezicht en Factor 4. Daarnaast speelde hij diverse gastrollen in televisieseries zoals: Kats & Co, Sam Sam en Onderweg naar Morgen.


Bron: gk.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 06 August, 2009 en 2700 keer gelezen.Reageer op dit bericht: