Zanger Gordon aan de Cocaïne.Nederland: Is zanger Gordon aan de coke? Volgens Rick Romijn, dj van Radio 538 wél. Hij suggereerde recent dat Gordon tijdens de Gay Pride in Amsterdam onwel werd door het gebruik van Cocaïne.

Gordon zelf kan er naar eigen zeggen niet mee lachen en is zelfs van plan stappen te ondernemen tegen de dj. Het mag duidelijk zijn het botert niet tussen Gordon, Romijn en het radiostation. "Ik ben jarenlang elke ochtend vroeg uit mijn nest gekomen om daar op te treden, maar ik kreeg alleen maar te horen dat ik niet goed zing", reageerde de zanger geïrriteerd. "Afgelopen maandagochtend hebben ze me echt gestalkt, maar ik heb niet opgenomen. Ik ben klaar met 538."

Ook over Romijn heeft Gordon weinig goede woorden over. "Rick Romijn is natuurlijk een heel naar en negatief persoon." De dj suggereerde dat Gordon zaterdag tijdens de Gaypride onwel werd als gevolg van cocaïnegebruik. De zanger zegt zelf dat hij bevangen werd door de hitte. "Ik ga hem eerst zelf bellen, maar ben me aan het beraden om stappen te ondernemen. Ik laat mijn naam natuurlijk niet zo door het slijk halen."

Maar Gordon zelf liet het niet na om Radio 538 wél door het slijk te halen. De zanger beweert dat het besluit niet op te treden tijdens Koninginnedag de Toppers duur is komen te staan. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom besloten niet op het podium van 538 te klimmen na het drama in Apeldoorn. "Daarna zijn ze onze plaat gaan boycotten", zegt Gordon. "Dat is zeker schokkend en ik heb het altijd voor me gehouden, maar ik ben nu helemaal klaar met ze. Nu komt alles naar buiten."

Eerder kon je bij ons lezen:
Gordon afgevoerd bij Gay Pride, Gerard Joling wenst hem beterschap.


Bron: trouw.nl

Dit bericht is gepost op 05 August, 2009 en 3828 keer gelezen.Reageer op dit bericht: