Typetje Sacha Baron Cohen naar Eurovisie SongfestivalEr is een nieuwe film op komst, die zal gaan over het Eurovisie Songfestival. En niemand minder dan acteur Sacha Baron Cohen, bekend van typetjes als Ali G, Borat en de homoseksuele Brüno, zal in de huid kruipen van een deelnemer aan het liedjesfestival.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de 37-jarige Cohen in zijn nieuwe film als Brüno écht zou meedoen aan het Eurovisie Songfestival voor Oostenrijk. Maar uiteindelijk wordt het een film. Cohen zou inmiddels een nieuw typetje hebben bedacht en het script voor de film zou ondertussen al klaar zijn. De nieuwe film moet in 2011 in de bioscopen te zien zijn.

De films van komiek Sacha Baron Cohen deden al heel wat stof opwaaien. 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' waarin Baron Cohen als de Kazachstaanse journalist Borat een roadtrip door de Verenigde Staten maakt, en 'Brüno', de homoseksuele Oostenrijkse modeverslaggever, groeiden in een mum van tijd uit tot een wereldwijde hit in de bioscopen maar kreeg toch ook veel kritiek wegens teveel seks enzo.

Eerder kon je bij ons lezen:
Brüno bedreigd door Palestijnse terroristen.
Oekraďne verbiedt Brüno.
Homo's bang voor film Brüno van Sacha Baron Cohen.
Acteur die Brüno speelt bijna neergeschoten door homohaters.
Sacha Baron Cohen voor rechter na mislukte grap.
Sacha Baron Cohen bleekt konthaar en moet naar kliniek.
Film over homoseksuele Brüno krijgt minder strenge rating.
Film Bruno van Sacha Baron Cohen zit barstensvol met seks.

Bron: belgovision.com

Dit bericht is gepost op 04 August, 2009 en 3152 keer gelezen.Reageer op dit bericht: