Village People opnieuw op nummer 1.Sinds de jaren zeventig is het nummer YMCA van de Village People nog steeds een grote hit. Dat blijkt uit het feit dat de knaller opnieuw verkozen is tot het beste homo nummer allertijden.

De luisteraars van omroep BNN kozen opnieuw voor YMCA als beste homo nummer. De wereldwijde hit uit de jaren zeventig die ook hetero's met de benen en armen doet zwaaien eindigde op nummer 1 in de Homo 100, die de omroep a.s vrijdag op 3FM uitzendt.

3FM-dj's Coen en Sander zenden vrijdag, in aanloop naar de botenparade van de Gay Pride op zaterdag, tussen 09.00 uur en 18.00 uur alle nummers uit de top uit. De Homo 100 wordt 's ochtends afgetrapt door Gordon. Barbara Barend sluit de uitzending af met de bekendmaking van de top vijf.

Why tell me why van Anita Meyer eindigde op de tweede plaats in de top. Gevolgd door Ich bin wie du van Marianne Rosenberg, Dancing Queen van ABBA en Queen's I want to break free.

Het is de tweede keer dat de BNN-dj's Coen en Sander de verkiezing van beste homonummer organiseren. Vorig jaar eindigde YMCA ook op de eerste plaats. En zaterdag varen Coen en Sander met hun 'Homo 100-boot' mee door de Amsterdamse grachten tijidens de jaarlijkse Gay Canal Pride in Amsterdam. Meer info: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Politieman daagt The Village People voor de rechter.
Holebi-Jongeren: Gay Pride slecht voor emancipatie.
Amsterdam: Leger en politiek varen ook mee.
Nederland: dé holebi-sportboot, dé holebi-scholenboot, enz...


Bron: nu.nl en holebi.info

Dit bericht is gepost op 31 July, 2009 en 7437 keer gelezen.Reageer op dit bericht: