Boy George niet welkom bij de Hare Krishna.Zanger Boy George is niet welkom als volwaardig lid van de Hare Krishna-beweging. Omdat die openlijk homo's en lesbiennes verwerpen. En omdat George openlijk homo is, en niet kan veranderen, is hij niet welkom.

Sekteleidster Marianne Elliot-Said, ooit bekend als Poly Styrene van de punk band X-Ray Spex, liet George weten dat hij niet welkom is omdat hij homo is. George die worstelde met een depressie en drugverslaving, en recent uit de gevangenis werd ontslagen omdat hij een mannelijke escort had vastgebonden aan zijn bed, was erg ontdaan toen hij het nieuws van een vriend vernam.

De Hare Krishna verklaarde recent dat seks gericht moet zijn op de voortplanting en dat homoseksualiteit daarom moet worden afgewezen. Enkel wanneer homo's en lesbiennes celibatair willen leven, of toch met iemand van de andere sekse trouwen en kinderen krijgen, kunnen ze volwaardig lid worden.

Elliot kent George van vroeger. Toen hij op een keer bij haar kwam samen met Gavin Rossdale van de band Bush en met zanger Marilyn. Vroeg ze hem zijn seksuele geaardheid aan te passen. "Hij was nooit een volwaardig lid. Hij had interesse in onze groep maar we hebben hem verteld dat hij daarbij geen homoseksueel kan zijn.

De Hare Krishna is niet unaniem in zijn standpunt rond homo's en lesbiennes. Belangrijk voorman Hridayananda dasa Goswami, accepteert en steunt wel openlijke homo's en lesbiennes en hun relaties.

Eerder kon je bij ons lezen:
Boy George vroegtijdig ontslagen uit de gevangenis.
Scientology en holebi's.
Gavin Rossdale had vijf jaar een relatie met een man.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 28 July, 2009 en 2794 keer gelezen.Reageer op dit bericht: