Miss Jordan is gek van wurgseks met mannen & vrouwen.Volgens ex-playmate Georgia is Jordan, aka Katie Price (foto), gek van wurgseks. Tiijdens een vakantie tripje op Ibiza, waar Jordan ging bekomen van haar scheiding met Peter Andre, stoeide ze met zowel mannen als vrouwen. Bij een wilde vrijpartij met Georgia wilde Jordan gewurgd worden.

Het Britse glamour model en televisie persoonlijkheid Jordan (aka Katie Price) is inmiddels terug in Engeland, waar ze dan weer een seksmarathon had met Alex Reed, een kooivechter die de bijnaam The Detonator draagt.

Playmate Georgia leerde Jordan kennen tijdens een fotoshoot in Georgia's villa. Het klikte meteen tussen de twee en Jordin wilde dolgraag dat ze mee een avondje ging stappen. "Ik was altijd al een grote fan van haar en ze was ontzettend aardig", vertelt ze aan mirror.co.uk. "Ze was met me aan het flirten, maar wist dat ik een vriend had, dus ik dacht niet dat er iets zou van komen."

Maar in de club bleek al snel dat Jordan meer wilde. "Ze zoende me plotseling alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze leunde gewoon naar voren en duwde haar tong in mijn keel. Toen begon ze te gillen dat ze het fijn vindt om gewurgd te worden. Ze hield mijn keel vast en riep "wurg me, spuug op m'n gezicht!" Iedereen keek elkaar aan, het was heel bizar." Volgens Georgia had het bizarre gedrag van Jordan alles te maken met haar breuk van Peter Andre: "Ik denk dat ze zo stoom af kon blazen."

Eerder kon je bij ons lezen:
Actrice Denise Richards gaat (opnieuw) lesbische toer op.


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 27 July, 2009 en 5727 keer gelezen.Reageer op dit bericht: