664 euro voor bidprentje van Yasmine.Op eBay is een bidprentje van de recent overleden zangeres en presentatrice Yasmine verkocht voor maar liefst 664 euro. Ook een verkoper verkoper uit Hamont- Achel biedt nog tot vanavond - onder andere - een bidprentje aan op de veilingsite. Voor de verzamelaars!!! staat er bij de productbeschrijving. Het hoogste bod op dat prentje bedroeg gisterenavond 102 euro.

Walter Rens, de vader van Yasmine is er allesbehalve blij mee. Ik had al gehoord van die biedingen, maar ben zelf nog niet gaan kijken op eBay. We kunnen en willen er ook niets tegen ondernemen. Wie geeft daar trouwens zo veel geld aan?

Ook de verkoopster van het bidprentje van 664 euro zit naar eigen zeggen met de hoge prijs in haar maag. De vrouw kreeg al verschillende negatieve boodschappen van andere eBay-gebruikers. Waarop ze al een verontschuldigende boodschap schreef op haar website: Het spijt me ten zeerste. Ik begrijp jullie reactie volkomen. Ik was gewoon nieuwsgierig hoeveel dit kaartje waard was. Ik had ook niet verwacht dat het zo'n vormen zou aannemen. Ik ben wel van plan het grootste deel van het ontvangen geld door te storten aan de Zelfmoordlijn. Zo wordt dit geld tenminste toch nog goed gebruikt, schrijft ze. En ook nog: Het was me dus niet om het geld te doen.

Volgens de vader van Yasmine was de koper van het doodsprentje beter en vooral goedkoper af geweest wanneer hij langst de familie Rens was gegaan. We begrijpen best dat niet alle fans op de begrafenis konden zijn of wat vroeger zijn moeten vertrekken. Mijn vrouw Anita heeft al honderden doodsprentjes opgestuurd naar fans die dat vroegen. Veel fans sturen ons daarvoor zelf een brief met een aan zichzelf geadresseerde omslag in.

Maar daar is het nu wel te laat voor. Mama Antia Claes verstuurde gisterenavond de laatste. "Ik ben avonden bezig geweest met het lezen van alle brieven en prentjes te sturen naar wie dat vroeg. We hadden er aanvankelijk te weinig. Ik heb er laten bijdrukken, maar nu ga ik er toch mee stoppen. Ik dank iedereen die ons heeft gesteund. Ik begrijp dat er misschien mensen ontgoocheld zullen zijn. Anderzijds moeten ze begrijpen dat wij ook verder moeten met ons leven, hoe moeilijk dat ook is."Bron: gva.be

Dit bericht is gepost op 22 July, 2009 en 7465 keer gelezen.Reageer op dit bericht: