Harry Potter is blij dat mensen hem homo noemen.De Harry Potter ster acteur Daniel Radcliffe (foto) heeft geen probleem met het feit dat in diverse media wordt gesuggereerd dat hij homo is. "Ik vind het zelfs fantastisch dat mensen dat denken," zegt de jonge ster.

De weldra 20 jarige Radcliffe zegt in een interview met The Telegraph; "Ik ben mijn hele leven opgegroeid tussen homo’s, biseksuelen en lesbiennes. Dat is misschien ook de reden waarom mensen denken dat ik zelf ook homo ben. Ik vind het juist leuk dat mensen moeten blijven gissen naar mijn geaardheid. Ik vind het wel grappig, soms vraag ik mijn vrienden zelfs om op gaywebsites te checken wat er over mij gezegd wordt. Laatst las ik dat ik de uitdrukking van een homo zou hebben. Wat is dat? Hoe ziet de uitdrukking van een homo eruit?"

Daniel Radcliffe is op dit moment te zien met de zesde film 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'. Zijn carrière als Harry Potter begon in 2002 en ondertussen is zijn vermogen opgelopen tot € 40 miljoen. Naast het spelen van Harry Potter speelde hij ook in de film December Boys en in het theaterstuk Equus in het Londense West End. Zijn rol in Equus deed stof opwaaien omdat hij een deel van het stuk naakt op het podium staat. In 2008 liet hij in een interview weten dat hij een milde vorm van dyspraxie heeft, als gevolg van deze aandoening is zijn fijne motoriek verminderd ontwikkeld, met name schrijven en het knopen van veters zorgt voor problemen.

Eerder kon je bij ons lezen:
Harry Potter acteur wil travestiet spelen.
JK Rowling verdedigde homo karakter uit Harry Potter verhalen.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 16 July, 2009 en 9336 keer gelezen.Reageer op dit bericht: