Acteur die Brüno speelt bijna neergeschoten door homohaters.De Oostenrijkse homoseksuele modejournalist Brüno, een typetje van komiek Sacha Baron Cohen, is bijna neergeschoten tijdens een opname in de Verenigde Staten.

Baron Cohen was als Brüno samen met drie Amerikanen op locatie voor zijn nieuwe film. De drie wisten niet dat ze werden voor de zot gehouden door Brüno en begonnen zich steeds meer te ergeren aan diens gedrag. Toen Brüno op een bepaald moment naakt rond het kampvuur begon te dansen, beseften ze dat hij homo is en trokken ze meteen hun wapens. Cohen en zijn producers hadden alle moeite van de wereld om de drie Amerikanen uit te leggen dat het om een grap ging, maar moesten uiteindelijk toch vluchten.

En tijdens een auditie voor kindermodellen stak Brüno ook de draak met moeders die van hun kind een ster willen maken. Zo vroeg hij hoe hun dochter het zou vinden als ze vier verdiepingen naar beneden zou storten. "Ik denk dat ze eerst een beetje bang zal zijn, maar ze kan het", zei een van de moeders. De film belooft voor veel controverse te zorgen. Ook in religieuze kringen zal geschokt gereageerd worden. Zo draaft het model 'Jezus' op de catwalk met een doek rond zijn middel en een doornkroon op zijn hoofd.

Eerder kon je bij ons lezen:
Sacha Baron Cohen voor rechter na mislukte grap.
Sacha Baron Cohen bleekt konthaar en moet naar kliniek.
Film over homoseksuele Brüno krijgt minder strenge rating.
Film Bruno van Sacha Baron Cohen zit barstensvol met seks.


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 16 June, 2009 en 2100 keer gelezen.Reageer op dit bericht: