Vlaams acteur komt uit de kast met zijn vriendje.Timo Descamps (22), de acteur uit Spring, Familie en Steracteur Sterartiest, is zopas uit de kast gekomen met zijn vriend. Hij verscheen maandagavond op het televisiegala rond de Nederlandse Musical Awards met aan zijn zijde vriendje Danny De Jong (21) die afkomstig is uit Nederland.

Timo en Danny zijn al een tijdje een koppel. Samen draaien ze al een tijdje mee in de Nederlandse musical Kruistocht in Spijkerbroek. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt, maar maandag was het de eerste keer dat ik met Danny in de kijker liep, en blijkbaar is dat toch opgevallen."

Descamps, afkomstig uit Mortsel bij Antwerpen, liet weten opgelucht te zijn dat hij niet langer discreet hoeft te zijn over een deel van zijn privéleven. "Ik had geen zin om mijn band met Danny nog langer te verbergen. Vanaf nu moeten we niet meer opletten als we samen op stap gaan. We wisten wel dat onze verschijning zou opvallen, maar voor ons hoeft al die drukte niet."

Familie en vrienden van Descamps waren al langer op de hoogte. "Mensen in mijn omgeving waren natuurlijk op de hoogte. Hoe dan ook, ik ben blij met de relatie die ik nu heb. Voor het eerst zit ik op dat vlak in een stabiele relatie." Voor paniek bij zijn vrouwelijke fans vreest Timo niet. "Ik denk niet dat dit ook maar enige reactie gaat losweken", lacht hij.

Over Timo: Als tiener speelde hij al mee in de musicals Alladin en Zaad van Satan. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn tv-werk in Vlaamse series als Familie en de jongerenreeks Spring. Daarnaast werd hij derde bij de eerste editie van Steracteur Sterartiest en deed hij de Vlaamse nasynchronisatie bij enkele grote films, waaronder Harry Potter en Happy feet. Voor Nickelodeon presenteerde hij de Vlaams-Nederlandse talentenjacht Superster the Battle. Vanaf september is Timo dagelijks te zien in de jongerenserie Spangas op Z@pp op Nederland 3.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 10 June, 2009 en 4352 keer gelezen.Reageer op dit bericht: