Het is weer tijd voor een Mamoesdag (27 juni).Na succesvolle trefdagen voor holebi(wens)ouders, in Gent en Antwerpen de afgelopen jaren, kan ook in 2009 een mamoesdag niet ontbreken.

Op 27 juni aanstaande organiseert de antwerpse vereniging ‘t Kwadraat een Mamoesdag. Deze dag wordt naar goede gewoonte één en al amusement, zowel voor de homo en lesbische (wens)ouders als voor hun kindjes.

De vereniging ‘t Kwadraat zorgt voor kennismaking en ervaringsuitwisseling tussen holebi-ouders, en verzorgt tevens informatiesessies voor homo en lesbische wensouders. Verder kunnen de kinderen van holebi-ouders er ook met mekaar in contact komen en zo leuke momenten beleven.

Op Mamoesdag bieden we jullie een warm onthaal en is er de gelegenheid om andere holebi-ouders te leren kennen. Je kan er gezellig praten bij een hapje en een drankje. Er is randanimatie voor alle leeftijden (springkasteel, grime, enz.). Een babyverzorgingscorner staat klaar voor de allerkleinsten.

Je kan je ook inschrijven voor een heerlijke spaghetti a volonté, ook voor veggies. 8 Euro voor volwassenen en 2 euro voor de min 12-jarigen. Inschrijving is mogelijk tot 17 juni. Mail naar info@tkwadraat.be

Praktische info:
Mamoesdag 2009
CC Luchtbal
Columbiastraat 110 Antwerpen
Vanaf 14:00 uur
Inkom en animatie gratis
Meer info Mamoesdag: Klik hier
Meer info 't kwadraat: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
't Kwadraat voor holebi's met kids of kinderwens.Bron: holebihuis.blog en 't Kwadraat.

Dit bericht is gepost op 08 June, 2009 en 1566 keer gelezen.Reageer op dit bericht: