Antwerpse Lesbische meisjes moeten kunstbeen afgeven.Antwerpen: Het lesbische koppeltje (foto) dat in juni van vorig jaar bij een ongeluk elk een been verloor kregen recent een computergestuurd kunstbeen, dat ze nu moeten terug geven.

Annelotte Rosseel (22) en Dana Wouters (26) verloren op 3 juni 2008 elk een been bij een dramatisch ongeval op de Groenendaallaan in Merksem. Het ging daarbij om een dodehoekongeval. Op het kruispunt van de Minister Delbekelaan en de Bredabaan in Merksem kwamen de twee onder een vrachtwagen terecht die rechts wilde afslaan.

De lesbische meisjes kregen enkele maanden geleden een computergestuurd kunstbeen, wat hen het stappen vergemakkelijkte. Maar helaas moesten ze deze week het been opnieuw inruilen voor een 'gewoon' kunstbeen. Omdat de verzekeraar van de trucker die de meisjes op hun brommertje aanreed, de kosten niet wil betalen. De verzekering die bovendien nog geen enkele euro uitkeerde zegt dat de meisjes zelf verantwoordelijk zijn voor het ongeval. De Antwerpse politierechter buigt zich weldra over het dossier.

Eerder kon je bij ons lezen:
Antwerps Lesbisch verongelukt koppeltje wil graag trouwen.
Merksem: Lesbisch koppel raakt zwaar gewond, één nog in levensgevaar.


Bron: gva.be

Dit bericht is gepost op 28 May, 2009 en 2444 keer gelezen.Reageer op dit bericht: