Arie Boomsma gaat mannenlijf-boek maken.Nederland: Arie Boomsma, de EO-presentator die recent regelmatig in het nieuws kwam. Is van plan een boek uit te brengen over het mannelijke lichaam. Hij kwam op het idee na de commotie rond zijn foto's in L'Homo. Hij zal het mannenlijf-boek samen schrijven met de openlijke homo columnist Stephan Sanders.

Voor zijn boek wil Boomsma mannen uit de sport, literatuur en politiek interviewen over hun fysieke gestel. Op zijn website schreef hij: "Ik merkte dat er op het mannelijk lichaam nog steeds een taboe rust in veel kringen", vertelt Arie over de periode van zijn schorsing. 'Dat geldt voor bepaalde religieuze stromingen, maar ook in intellectuele kringen en in de politiek. Daarnaast zie je onder mannen ook steeds meer het tegenovergestelde, een overdreven fascinatie voor gezondheid, het Adonis-Complex of andere vormen van obsessie voor het lichaam."

Daarnaast gaan de heren nog samen mannen interviewen over hun relatie met het eigen lichaam en zullen ze proberen aversie en obsessie te doorgronden. En dit keer zou Boomsma wl toestemming hebben gevraagd aan de EO en ook gekregen hebben, want eerder werd hij nog geschorst omdat hij erotisch poseerde voor L'Homo d eenmalige bijlage van Linda de Mols blad 'Linda'.

Eerder kon je bij ons lezen:
EO-boegbeeld Arie Boomsma wil homos omarmen.
Presentatie L'Homo: EO presentator mocht niet aanwezig zijn.
EO Presentator in Playboy bijlage.
Steun voor EO presentator en L'Homo pin-upaffaire.
Presentator geschorst om homo foto's.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 27 May, 2009 en 3896 keer gelezen.Reageer op dit bericht: