Show Ellen DeGeneres loopt uit op drama.Toen Ellen DeGeneres liet weten dat ze de band No Doubt uitnodigde kwamen er honderden fans op de show af. Maar met die drukte hadden de producers van het programma geen rekening gehouden waardoor het feest bijna eindigde in een drama.

De emoties liepen dan ook hoog op toen ruim vijfhonderd fans het terrein moesten verlaten. Bijna liep het uit op een knokpartij. Een ooggetuige vertelde aan blogger Perez Hilton: "Om kwart over vier 's middags kwam een woordvoerder van Ellen DeGeneres ons vertellen dat er niet genoeg plek was in de studio. Door een fout zijn er vijfhonderd tickets teveel verkocht. We werden bedankt en vriendelijk verzocht om naar huis te gaan. De politie stond al op de uitkijk."

Slechts enkele fans konden dan uiteindelijk plaatsnemen achter het podium. "Het was vreselijk. Er hingen geen speakers. Van de muziek hebben we niets meegekregen. Ik kreeg ook nog eens een bloedneus, maar niemand kwam kijken of het wel goed met me ging. Later zag ik twee meisjes flauwvallen. Het was er zo heet", laat een andere ooggetuige weten.

De fans die weggestuurd werden mogen later terug komen voor een show van Ellen DeGeneres. Maar een optreden van No Doubt kunnen ze vergeten.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ellen DeGeneres als Moeder Natuur.
Portia de Rossi heeft spijt van huwelijk met Ellen DeGeneres.
Ellen en Portia volgen veganistisch dieet.


Bron: telegraaf.nl/prive

Dit bericht is gepost op 22 May, 2009 en 2112 keer gelezen.Reageer op dit bericht: