Zanger Gerard Joling wil een vaste vriend.Nederland: Zanger Gerard Joling lijkt stilaan te vallen voor een vaste relatie. "Er broeit wat", zei hij in een interview. "Voor mijn vijftigste verjaardag moet het lukken. We kunnen wel stellen dat ik nu serieuze pogingen onderneem. Maar het is echt te vroeg om al te onthullen wie het is..."

Optreden en presenteren doet hij nog graag, en van stoppen is zeker geen sprake. "Ik heb genoeg geld om niets meer hoeven te doen. Maar daar gaat het niet om. Misschien heeft ouder worden wel tot gevolg dat je het elke dag leuk wilt hebben." En daarom is de zanger hard bezig met een vaste relatie. "Misschien is het de tijd om te settelen. Een beetje vastigheid is ook heerlijk. Laat ik zeggen dat ik er open voor sta en hoop dat het dit keer wel goed afloopt. Ik ben er niet loslippig over, want meestal loopt het dan niet goed af."

Joling zegt verder dat hij weinig te klagen heeft. "Ik besef wat mooi is aan het leven. Dat je moeder er nog is bijvoorbeeld. Mijn vader verloor ik al enkele jaren geleden en dat was heel traumatisch. Maar dat zij er is, is geweldig. Ik bel haar elke dag en als het kan gaan we samen uit eten. Ze is nu met oom Cor, dé nieuwe man in haar leven. Ik moet wel toegeven dat wij als kinderen daar even aan moesten wennen. Maar wat een geweldige smaak heeft zij, zeg. Ze kennen elkaar van het kaarten. En van het een kwam het ander. Cor en ma zijn heel lief samen. Dat vind ik inspirerend."

Toch maakt ouder worden Joling wat rustiger. "Normaal ging ik na de live shows van SBS nog optredens doen in het land. Maar sinds ik een uit de hand gelopen blindedarmontsteking heb gehad en tot de orde ben geroepen door mijn eigen lichaam doe ik dat dus niet meer. Mijn manager Wino heeft ingegrepen: ik vind alles enig, maar ik moet wel maat houden en niet tegen alles ’ja’ zeggen."

En zo zei hij ook nee tegen de Toppers. " Heb ik geen spijt van hoor. Er is een grens aan alles. Maar ik heb er geen rotgevoel aan overgehouden. Ik heb Jeroen van der Boom niet voor niks aangeraden om toe te treden tot de Toppers. Ik heb een heerlijke tijd gehad daar. En ik moet nog steeds lachen om YouTube-beelden van Gordon. No hard feelings. Voor het songfestival in Moskou is het een goed nummer, hoor."

Gerard zelf is behalve aan het optreden, druk aan het praten met SBS: „Ik mag er helaas nog niets over zeggen, maar te gek zijn de producties waar we over praten wel. Ik heb een uniek contract van drie jaar getekend bij SBS. Nederland is nog niet van me af…”

Eerder kon je bij ons lezen:
Stalker van Gerard Joling krijgt gevangenisstraf.
Gerard Joling heeft opnieuw een afspraak met Sinterklaas.
Gerard Joling weldra weer in was.


Bron: telegraaf.nl

Dit bericht is gepost op 04 May, 2009 en 5429 keer gelezen.Reageer op dit bericht: