Presentatie L'Homo: EO presentator mocht niet aanwezig zijn.Nederland: Eerder kon je bij ons het verhaal lezen van EO (Evangelische Omroep) presentator en boegbeeld Arie Boomsma, die drie maanden werd geschorst omdat hij zich voor L'Homo, de homo editie van Linda de Mol's magazine Linda, pikant liet fotograferen,

Afgelopen maandag stelde Linda de Mol het tijdschrift L'Homo voor. Omdat Arie van de EO niet aanwezig mocht zijn overhandigde de Mol een eerste exemplaar aan Paul de Leeuw. Die grapte dat hij benieuwd was of zijn werkgever de VARA hem zou straffen nu hij de eerste L'Homo in ontvangst had genomen.

Toch staat de presentator nog steeds achter zijn beslissing. "Het leek mij een mooi signaal als ik met mijn gezicht in L'Homo ging staan. Vanuit het christendom klinkt te vaak een veroordelend, liefdeloos geluid over homoseksualiteit. Precies het tegenovergestelde van waar het volgens mij om draait. God maakt geen onderscheid tussen mensen, die houdt net zoveel van homo's als van hetero's."

Boomstra zegt verder wel te betreuren dat de fotoshoot heeft geleid tot een schorsing van drie maanden bij de EO, maar toch meent hij dat deze maatregel terecht is. Omdat hij naar eigen zeggen de beslissing om mee te werken alleen heeft genomen, zonder overleg met zijn werkgever.

L'Homo is gemaakt door de redactie van Linda de mol's blad Linda. Sinds vier jaar maakt het team ook een mannen editie van Linda, waarbij men dit keer dus koos voor L'Homo. Eerder was er Gullit, Matthijs en Dinand. De fotoreportage met Arie zijn gemaakt op Curaçao en toont een schaars geklede Boomstra in verschillende erotische poses.

Lees ook ons binnenlands nieuws: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
EO Presentator in Playboy bijlage.
Steun voor EO presentator en L'Homo pin-upaffaire.
Presentator geschorst om homo foto's.


Bron: holebi.info en nu.nl

Dit bericht is gepost op 21 April, 2009 en 3710 keer gelezen.Reageer op dit bericht: